Adidas Originals kiadású Galaxy Buds Pro-t dobtak piacra


A Samsung az idei vezeték nélküli fülhallgatójánál se hagyja ki a kollaborációt valamelyik nevesebb márkával. Noha, a Galaxy Buds kimaradt a mókából, viszont a Galaxy Buds+ már nem, amelynek különleges kiadása a hazai rajongóknak se lehet idegen, hiszen a BTS Edition még azért kapható elvétve a Samsung márkaboltokban kifutó áron; aztán a sort folytatták a Galaxy Buds Live Fila Edition-nel. Valljuk be, azért a Fila sokkal több átlagember fejében van meg, mint a dél-koreai KPOP műfaj királyaié. Hasonló cipőbe került a Galaxy Buds Pro, aminél a tech-óriás úgy döntött, hogy az Adidasszal lép együttműködésre.

Legalábbis gondolhatnánk így, de a partnerség régóta fennáll, ugyanis már a Galaxy S9 termékcsalád is rendelkezett ilyesféle tokokkal, amit szintén forgalmazott a nagyar képviselet. A dél-koreai website-ra ellátogatva pedig találhatunk tokvariánsokat: a Galaxy S21-ehez vagy éppen a Galaxy Tab S7-ekhez. Visszakanyarodva a Galaxy Buds Pro-hoz… a termék így festene:

Az Adidas kiadásos Galaxy Buds Pro.
Forrás: Samsung

A Galaxy Buds Pro Adidas Originals Speciel Pack névre hallgató kiadást a Samsung adatbázisában az SM-R190NZVAEVT típusszámon található meg. A gyártó most se vitte túlzásba a legyártott darabszámot, ugyanis mindössze 6 ezernyit dobott piacra, amelyet csak a dél-koreai érdeklődők vásárolhattak meg, hiszen elmaradt a világpremierje. Ott viszont, aki nyitott a pakkra, annak 276 ezer koreai wont kellett fizetnie, ami átszámolva nagyjából 75 ezer forintot takarna.

A klasszikus Stan Smith cipőmodell stílusjegyeit hordozza a vezeték nélküli fülhallgató, azaz színekben a fehér-zöld dominál. A Galaxy Buds Pro se marad egyedi tok nélkül, amit egy baseball sapka formájában tálalnak. A csomag különlegessége, hogy míg a tech-kütyüt 20%-ban, addig a tokját teljesen újrahasznosított anyagokból gyártották le, ügyelve a környezetvédelemre. Grátisz ajándékok sorában még felfedezhető: 1 db kupon, valamint a kiadáshoz dukáló téma, melyet csak a vásárlói érhetnek el.

Így fest az egyedi témája az Adidasnak.
Forrás: Samsung

A téma telepítéséhez elengedhetetlen a terméknek a párosítása a telefonhoz, hiszen ilyenkor aktiválódik a rejtett kupon a téma letöltéséhez, ami egyébként ugyanolyan időlimites, mint az elődöknél. Nekem speciel volt szerencsém a BTS témájút feltelepíteni, amit 1 hónapig engedélyezett a felület, majd azt követően automatikusan eltávolított – révén, hogy nincs jogosultságom a használatára. Valószínűleg most is hasonló módon lesz megoldva.

Mint fentebb említettem, eléggé limitált darabszámban kerül forgalomba, holott sokkal kelendőbb lehetne, mint az elődök, mégis csak Stan és az Adidas együttese eléggé felkapott. Cipőben éves szinten szerintem remek eladási adatokat generál, így érhetetlen, miért korlátozzák az értékesítését!

Zárószó gyanánt mutatnék még három fotót róla, csak úgy szívfájdításként:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.