Infógrafikán a Galaxy A32 4G

Meglepő specifikációs paraméterrel rendelkezik a Galaxy A32 LTE változata, hiszen sokan úgy gondolnánk, hogy az 5G képes variáns az erősebb, azonban, ha a képernyőjére vettek egy pillantást, hamar szembe ötlik a különbség. Nem csak az alap 60Hz-en dolgozik a panelje, hanem lehetőséget nyújt a magasabb rátára, amivel sokkal simább, folytonosabb élményt nyújt. Másrészről, egy picit kisebb is a megjelenítő, hiszen csak 6.4 inchen teszi a feladatát.

A Samsung a hátoldalára szintén tartogatott egyediséget, amit a kamerák kitüremkedésével prezentál dizájn oldalról. Míg a legtöbb telefonnál kameraszigeten foglalnak helyet a szenzorok, addig nála az érzékelők emelkednek ki a sík felületből, amire korábban sosem volt precedens. Kicsit olyan, mint ha kísérletezésre vették volna a felállást. Biztosan lesznek olyan felhasználók, akik sérelmezni fogják; de nem lehet mindenkinek megfelelni.

Mutatnám – kicsit megcsúszva – a hozzá kiadott infógrafikát, melyen minden fontosabb paramétere fel lett tüntetve. Mi a veleményetek róla?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.