Nézd vissza a Galaxy Book termékcsaládhoz kapcsolódó Unpacked eseményt!


A Samsung áprilisban se hagyott minket Unpacked esemény nélkül. Az előzőt márciusban a Galaxy Awesome Unpacked-re keresztelt keretében kaptuk meg, ahol a Galaxy A52 és a Galaxy A72 készülékek lepleződtek le. Februárban ugye a tévékre helyeződött a középpont, míg most az IT világára! Kicsit olyan is, mint ha felváltva haladnának,; mármint minden páratlan hónapban az IM divízió egyik termékét hoznák el, míg a párosban a fehér-, a barnaáru vagy a IT világáéra koncentrálnának. Ezzel egyidejűleg lehúzhatunk egy eventet a nyárra kigondolt menetrendből, hiszen nyár elejére/közepére tippeltük volna be a Galaxy Book-oknak a debütálását, azonban tavasz második hónapja lett végül belőle.

A bemutatott termékek listája.
Forrás: Samsung USA

A dél-koreai vállalat mindig gondol azokra az érdeklődőkre, akiknek nincs lehetősége élőben végignézni az eseményeit; ugyanis felrakta a vágott változatot Youtube-ra, ami masszív 50 percesre sikeredett. Természetesen a kezdésben ismételten TM Roh üdvözli az arra tévedőket, aki így kezdte a beszédét:

“We at Samsung have pioneered countless exciting mobile experiences – new hardware, software, and new ways to help you stay connected and give you the freedom to live your life to the fullest (…) The new Galaxy Book Pro series offers true mobile computing for the connected world, enabling ultra-light, yet mighty portability, boundless connectivity and a window into your wider Galaxy ecosystem.”

Miután bevezetnek minket a brand történelmébe, folytatódik a partnerekkel a rendezvény, hiszen a Microsoft mellett az Intellel is szoros az együttműködés. Ezt követően pedig leleplezik a termékeiket, amelyek között nem csak a Galaxy Book Pro és a Galaxy Book Pro 360 foglal helyet, hanem a Galaxy Book Odyssey is, ami megtestesíti a hordozható gaming műfaj ászát. Nemsokára mindegyikről írni fogunk egy cikket, addig csekkoljátok a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.