Megnyitott a Samsung hivatalos webshopja


Nagyszerű hírt hozhatok el afféle exkluzív módon: 2021. április 29-én (csütörtökön) elstartol a Samsung Magyarország hivatalos webshopja, amit a http://shop.samsung.com/hu címen értek el. Történelmi pillanat, amire régóta vártunk! …de miért is?!

Gondolom sokaknak meg van az a dilemma helyzet, hogy ki néz egy terméket, aztán rákeres az interneten és számtalan weboldalt (=kereskedést!) dob ki, amelyek között akadnak megbízhatók és kevésbé megbízhatók, ám hogy milyen garancia társul melléjük, az többségében kérdéses! Szoktam mondani ilyenkor, hogy a szó elszáll, az írás pedig megcáfolódik. Csak arra akarok kilyukadni, hogy hiába állítja egy GSM boltos a gyártói jótállást, ha közben meg nincs olyasmi rá. Az ilyen dealek kiküszöbölésére lesz remek a hely a webshop, hiszen immáron szó szerint a gyártótól lehet vásárolni a termékeket. Nincs közvetítő cég, aki további hasznot pakolhat rá, ha mondjuk éppen készlethiányos az.

A külföldi képviseletek többségénél már évek óta elérhető a „.com”-on működő webshop, míg idehaza csak opciókat kínált, hogy hova forduljunk a termék megvásárlásával kapcsolatban! Nyilván, ha a kinézett üzlet/bolt nem szerepelt a listán, akkor bizony az szürkeimporttal oldotta meg a termék behozatalát és forgalmazását, tehát a jótállást maximum nála tudod érvényesíteni. (Érdemes tudnotok, hogy a jog kimondja: ahol vásároltad a terméket, ott kötelesek átvenni azt szervízelésre, és a szervízi dolgok lefolytatására, intézésére.)

Természetesen a Samsung franchise-ban működő Samsung Experience Store-ok és a hozzájuk kapcsolódó webshopok (sestore.hu és ses.hu) ugyanazokkal az ajánlatokkal és árakkal fognak rendelkezni – de nincs az sem kizárva, hogy egyik-másik helyen olcsóbban kínálhatják, afféle forgalomélénkítés címen. A lényeg, hogy egyikkel sem tudtok mellé lőni!

A Samsung Magyarország dedikált webshop-ján történő élet beindítására kettő – egymáshoz kapcsolódó – promóció rajtolt el:

  1. ha minimum 150 ezer forint értékben rendelnétek, akkor a kosár tartalmának végösszegéből 10%-ot elengednek. (Részletek.)
  2. ha megvan a vásárlást igazoló számla, amit feltöltesz a Samsung Members applikáción belül található Kedvezmény fülön elhelyezett „Vásárolj és nyerj! Megnyitott a Samsung webáruház” menüpontjában, akkor egy sorsoláson vesztek részt, ahol értékes nyereményeket nyerhettek. (Részletek!)

A meghirdetett ajánlat: 2021. április 29. és május 9. között zajlik.

A vásárlással kapcsolatban számtalan kérdés merülhet fel, így mindenképpen linkelném a kreált FAQ aloldalt, ahol összeszedték azokat az égetőkérdéseket, amelyekre egyúttal választ is szolgáltatnak, hogy könnyebben beadjátok a derekatok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.