Májusban se maradunk Unpacked esemény nélkül


A Samsung szinte minden hónapban tart legalább egy Unpacked eseményt. Amikor azt hinnénk, hogy nem várható, akkor előkapja az IM divíziótól elérő szegmensét, és nekik készít egyet. Történt hasonló februárban a tévéseknél, de májusban se lesz másképp a háztartási termékek körében. A rendezvény a BESPOKE HOME 2021 elnevezést kapta, melynek mottója:

„a Samsung bemutatja a modern háztartások új generációját.”

Mint említettem, a háztartási termékek leleplezéséről fog szólni. Nem teljesen követem nyomon a különböző generációit a termékcsaládnak, de valószínűleg az okosotthonoknak a továbbfejlesztésére fognak ráállni a nemsokára érkező készülékeikkel. Szoftveres megoldásaik sorában a SmartThings kiemelt helyen lehet, hiszen nem olyan régen jelentették be, hogy a régebbi csúcskategóriás okostelefonjaikat okosotthon navigációs eszközzé szeretnék szoftveresen átalakítani, hogy ezzel is zöldebbek legyenek, s ne termeljenek elavultságból fakadóan elektronikus hulladékot. (Tudjátok, ebben a cikkben leplezték le, hogy a Galaxy Z Flip 5G valójában a vállalaton belül már Galaxy Z Flip2 néven van számon tartva.)

Az esemény meghívó kreatívját lentebb linkeltem. Mivel van hazai, így valószínűsíthető, hogy valamilyen magyarországi vonatkoztatás is várható. A rendezvény: 2021. május 11-én 16 órás kezdéssel a Samsung weboldalán, illetve hivatalos Youtube csatornáján Live Streamben csekkolható, de úgy is lesz még addig szó róla!

Az eseménynek van egy előzetese is már, amit a ‘tovább mögött’ megtekinthetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.