Folytatódik a készülék beszámításos promóció


Másolhatnám az áprilisi cikket egy az egyben, ugyanis a Samsung Magyarország úgy döntött, hogy megtartja az egyik legkelendőbb promócióját, ami a készülék beszámításhoz kapcsolódik. Mint már akkor említettem, nagy keletje van az elképzelésnek külföldön, ahol több éve alkalmazzák. A hozzákapcsolódó tény mindössze annyi volna, hogy a vásárló akár évről évre mindig a legújabb okostelefonra tud kedvezmény kihasználásával beruházni minimális ráfordítással, illetve időbefektetéssel. Nem szabad arról se elfeledkezni, hogy semmilyen formában sem kell vesződni a lecserélendő termék eladásával, hiszen a Samsung Experience Store-okba azokat átveszik, így megspóroltok rengeteg időt, ami a hirdetés feladására és a termék eladásának lebonyolítására fordítanátok.

A hazai képviselet meghosszabbította mind a két ajánlatát, amelyeket külön tart számon; illetve ki is egészítette az egyiket, hogy még ösztönzőbb legyen bizonyos termékcsaládok tekintetében. Azért a tisztázás kedvéért mutatnám a lényeges ismét!

Az egyik a Galaxy S21 termékcsaládhoz kapcsolódik. Ha a trióból választanátok egyet, és visszahoznátok egy régebbi, ám még működő képes okostelefont, akkor legalább 45 ezer forinttal tudnátok olcsóbban megvásárolni az újat, de persze ebben az összegben nincs szó arról a pluszról, amennyit alapvetően érhet. Célszerű elgondolkodni rajta, hiszen a polcon vagy a fiókban tárolva folyamatosan elértéktelenedik, nem beszélve az akkumulátor kondíciójának romlásáról. Saját tapasztalat beszél most belőlem.

Választott termék:Trade-in extra kedvezmény:
Galaxy S21 5G+45 000 Ft
Galaxy S21+ 5G+55 000 Ft
Galaxy S21 Ultra 5G+65 000 Ft

Természetesen nem szükséges a legújabb csúcskategóriásban gondolkodnotok. Az alsóbb szegmensnél szintén jelen vannak az ársávok. Még a Galaxy A12 vásárlása esetén is legalább 3 ezer forintot le tudtok csapni a végárból, ha annyira oldschool készüléket hoztok vissza – így pedig megvan legalább az ingyen tokotok mellé.

Az előző hónaphoz képest érkezett némi kiegészítés. Bekerült a listába a Galaxy Z termékcsalád. Mindkettő tagjánál 50 ezer forint extra trade-in kedvezményhez juthatnak a promóció kihasználói. Bár számomra homály, hogy, a Galaxy S21+ 5G által kapott 55 ezer forintot miért nem tudta megkapni… de legyen az az Én problémám.

Vásárolt termék végára:Trade-in extra kedvezmény:
80 000 Ft alatti+3 000 Ft
80 000 Ft – 199 999 Ft+10 000 Ft
200 000 Ft feletti+20 000 Ft
Galaxy Z Flip 5G esetén+50 000 Ft
Galaxy Z Fold2 5G esetén+50 000 Ft

A promóció: 2021. május 31-ig tart. Ha tehetitek használjátok ki, hiszen a pénztárcátok mellett a természetnek is jót tesztek.

Íme a promóciók aktualizált hirdetményei:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.