Ismét egy limitált kiadású Galaxy Buds Pro került piacra Dél-Koreában


Nincs megállás. A Samsung addig üti a vasat, amíg az meleg, sőt forró. Áprilisban számoltunk be arról, hogy a Galaxy Buds Pro se maradhatott ki abból a kampányból, melynél egy nívós márkával karöltve dobják piacra exkluzív módon. Ez volt az Adidas Originals kiadása, ami kvázi a Filát váltotta. Kár, hogy hazánkat messziről elkerüli! Vele párhuzamosan azonban másféle kollaborációra is gondoltak, hiszen nem mindenkit lehet megfogni a modernkor egyik legnevesebb cipő brandjével – legalábbis azokat biztosan nem, akik a szépségiparát helyezik előtérbe.

Őket se hagyják magukra, ugyanis a dél-koreai smink- és bőrápolási márkával, a LANEIGE-vel közösen álmodtak meg egy olyan szettet, ami a nők egyértelmű kedvence lehet. A kiadás a Galaxy Buds Pro Laneige Neo Cushion Edition névre hallgat, melyet május 12-től lehet majd limitált darabszámban megvásárolni. Mutatnánk, hogy mit képzeljetek magatok elé:

Forrás: Samsung

A Samsung most a MZ generációs hölgyeket célozza meg Dél-Koreában, akiknek a Phantom Violet színben pompázó Galaxy Buds Pro-t csomagolta össze egy cseppet sem hétköznapi pakkba. A korlátozott kiadás csak néhány helyen lesz beszerezhető, mint pl.: az ottani Samsung Webshopban, illetve az Amorepacific és a Naver online felületén.

Egyedülálló együttműködést terveztünk szépségmárkákkal annak érdekében, hogy az MZ generáció, amely aktívan kifejezheti magát, teljes mértékben megmutathassa egyéniségét a „Phantom Violet” színű Galaxy Buds Proval. Továbbra is bemutatjuk azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a fogyasztók sokoldalú ízlésének a Galaxy egyedi színeivel és fiormatervezésével.

mondta a Samsung Electorincs szószólója.

A „Lanez Neo Cushion” tavalyi bevezetése óta újfajta érzéki dizájnnal és innovatív technológiával hívta fel magára a figyelmet. Pasi nyelven a „Neo Cushion” valójában egy sminkes púder volna, melynek különlegessége, hogy eltakarja a bőr pórusait és foltjait, erős fedéssel és tapadással. Végeredményben erős fixálást kapnak a hölgyek, ami kitart egész nap. Ezt a terméket pedig egy majdnem azonos dobozkába rejtették, mint a Galaxy Buds Pro, arról nem beszélve, hogy kívülről és belülről megörökölte a Phantom Violet színvilágot.

Forrás: Samsung

A különleges csomagnak az értékesítése 2021. május 12-től veszi kezdetét, azonban lesznek olyan helyek, ahol már egy nappal korábban a készletet rablásra bocsájtják, gondolok a Naver online boltjára. Árban 199 000 koreai wonba kerül, ami átszámolva 177 dollárnak feleltethető meg.

A Samsung nem véletlenül döntött az újabb speciális kiadás mellett, ugyanis január óta Dél-Koreában csak nem 500 ezer Galaxy Buds Pro került gazdára, az ilyesféle gyöngyszemekkel pedig tovább tudják élénkíteni a forgalmat, ami fontos. Másrészről, rápillantva nagyszerű párt tud alkotni a Galaxy Z Flip termékcsaláddal, ami hasonlóan ékszernek fogható fel, mint ennek a csomagolása. Arról persze nem tesznek sehol sem említést, hogy a limitáció darabszámban hol áll meg!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.