Ha megérjük, ilyen lesz az Olimpiai játékok tiszeletére gyártott Galaxy S21!


Tavaly márciusban, a koronavírus kitörésének idején úgy döntött Nemzeti Olimpiai Bizottság, hogy egy évvel elhalasztja a 2020-ra szánt tokiói Olimpiai Játékokat bízva mihamarabbi járványhelyzet felszámolásában. Részben össze is jött a teóriájuk, azonban még mindig nem lehetünk 100%-osan biztosak abban, hogy 2021-ben megrendezésre kerülnek, de még mindig nagyobb a valószínűsége az „Igen” oldalnak, mint a „Nem” szegmensnek. A Samsung ezáltal törölte a Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition változatát, hiszen minden ötkarikás eseményre az éppen aktuális Galaxy S-szériás flagshipjüket egyedi, limitált kiadásban bocsájtják a fanatikusok részére; akik hasonlóan tisztelegni szeretnének a 4 évente megrendezésre kerülő event előtt.

Az SC-52A típusszámot immáron SC-51B-ként tartjuk számon, ugyanis az aktualizált modell a Galaxy S21 5G Olympic Games Edition hosszított fantázianévre hallgat, amelyhez a japán képviselet indított is egy nyereményjátékot, amit az ottaniak a Samsung Members-ön keresztül érhetnek el. Minket viszont nem igazán érint ez, viszont azért megmutatnám, mivel állnak azok elé, akik nyitottak az egyediségre:

A Galaxy S21 Olympic Games Edition külleme eléggé magával ragadó!
Forrás: Docomo

Nem akarok senkit sem megbántani, de örülök neki, hogy nem került végül kiadásra a Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition, hanem törölték, ugyanis ha vettek rá egy pillantást… majd pedig a jelenlegire, akkor hamar leszűrhetitek, hogy ég és föld a két dizájn között a különbség – nyilván az ez évi modell súlyára. A legdurvább az egészben, hogy mindössze egyetlen esztendő telt el a tervezés óta, és a végeredmény eléggé látványos, illetve meggyőző. Ha lenne rá módom, simán beneveznék rá.

Külön jár a hatalmas pacsi a dél-koreaiaknak, hiszen nem a középső taggal operáltak, hanem bemerték vállalni a legkisebbet – szembe menvén saját stratégiájukkal –, ugyanis míg 2020-ban a Galaxy S20+-ot „öltöztették át”, addig 2021-ben a Galaxy S21-et, aminek kompaktabb a mérete.

Amit tudni lehet a kiadásról, hogy a Qualcomm által gyártott Snapdragon 888-as lapkával szerelték fel. Belső tárhelyénél 256GB-ot, gyorsítótáránál 8GB-ot emlegethetünk. Minden másban nagyjából ugyanaz lesz, mint az alapmodell, annyi különbséggel, hogy az Olimpiai játékok előtti tisztelgés gyantát ellátták egyedi külsővel és belsővel. A hátoldalán visszaköszön az ötkarika, a dátum, valamint a forgalmazó (Docomo). A szoftverénél egyedi témával szembesülünk, amit úgy is le fognak róla kapni a XDA-Development csapata, de tudjuk jól, hogy az már nem olyan, mint az eredeti… még ha olyan is!

A csomagolásán se spóroltak az ötletgazdák.
Forrás: GalaxyMobile.JP

Fontos megemlíteni, hogy még az értékesítése nem startolt el. Megvárja azt az időpontot, amikorra már biztosra vehető az ötkarikás játékoknak a megrendezése. Árról sincs semmiféle híresztelés, de vélhetően nem sokkal kerül drágábba, mint az alapmodell. Akit érdekel, az a Docomo oldalán tud körbe szaglászni vele kapcsolatban.

Zárás gyanánt még azért mutatnék pár fotót róla, annyira szép lett:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.