Csak a Telekomnál rendelhető elő az eSIM képes Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch 4 Classic


Új fejezetet nyitott a Samsung az okostelefonok történelmében, de az okosóráiknál is történt némi reformálás, amire érdemes odafigyelni. A Galaxy Watch- és a Galaxy Watch Active-termékekre fókuszáló marketinget átdolgozták, melynek mellékterméke a névegységesítés lett. Ennek fényében a Galaxy Watch4 viszi tovább a sportos vonalat, míg az eleganciát a Galaxy Watch4 Classic. A Galaxy Watch óta jelen vannak a dél-koreai vállalat eSIM képes okosórái a magyarországi piacon, azonban kevesen tudják, hogy a vásárlás helyét csak egyetlen csatornán tudják kivitelezni. Ezek az okoskiegészítők ugyanis kizárólag a Telekom szolgáltatónál érhetőek el. Az új generáció megérkezésénél sincs másképp!

Jogosan jöhet egyből a keresztkérdés, miszerint: Miért? – a válasz roppant egyszerű: hazánkban csak a Telekom részéről van kiépítve az eSIM szolgáltatás. Ezáltal független csatornában nincs lehetőség a termékek megvásárlására. Van arról szó, hogy a közelebbi jövőben mellé csatlakozik egy másik is, viszont amíg ez nem történik meg, addig felesleges teórizálni. Másrészről, a hálózati modulon kívül nincs igazából differencia a két változat között.

Aki tehát mindenképpen ragaszkodik az eSIM képességhez, tehát a hálózati modulhoz, annak a Telekom weboldalára kell ellátogatnia, ahol le tudja adni a rendelését online, bárhonnan! Természetesen bármelyik üzletükbe befáradva is van lehetőség, de talán így egyszerűbb. Az előrendelés a Telekomnál sincs másképp, mint a szimpla termékek esetében, azaz 2021. augusztus 11. és 26. között leadott rendelések tekintik pre-orderként, melyek mellé automatikusan jár egy vezeték nélküli trió töltőpad – legalábbis addig, amíg a készlet engedi.

Mutatnám, mely termékek, milyen színekben és áron érhetőek el:

Termék: Nyitóár: Színvariáció:
Galaxy Watch4 eSIM 40mm119 990 FtRózsaszín (SM-R865FZDAEUE)
Fekete (SM-R865FZKAEUE)
Ezüst (SM-R865FZSAEUE)
Galaxy Watch4 eSIM 44mm 129 990 FtZöld (SM-R875FZGAEUE)
Fekete (SM-R875FZKAEUE)
Ezüst (SM-R875FZSAEUE)
Galaxy Watch4 Classic eSIM 42mm 154 990 FtFekete (SM-R885FZKAEUE)
Ezüst (SM-R885FZSAEUE)
Galaxy Watch4 Classic eSIM 46mm 169 990 FtFekete (SM-R895FZKAEUE)
Ezüst (SM-R895FZSAEUE)
A promóció kreatívja a Telekom oldalán.
Forrás: Telekom

Azáltal, hogy a Telekomnál vásárlod meg a Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic eSIM képes okosórádat, még nem kell a szolgáltatóhoz kötnöd magad! Először is, maga a termék, amit majd megkapsz: független, tehát, ha mondjuk Európai Unió más országának eSIM szolgáltatását szeretnéd rátelepíteni, akkor van lehetőséged. Más, EU-n kívüli régióké kérdéses, hiszen az okostelefonoknál is el kell végezni egy 5 perces függetlenítési ceremóniát, így ezt első körben passzolnám. (Amint kapok választ, frissítem a cikk ezen részét.) Másodjára, pedig van lehetőséged mindenféle hűségidő nélkül az előrendelésére, mindössze az „Állítsd össze saját díjcsomagodat pár lépésben!” fülnél választd a „Listaáron” opciót. Nyilván ennek hátránya, hogy nincs opciód a részletfizetésre, de valamit, valamiért!

Ergo, ha mindenképpen fontos az az eSIM-es megoldás, akkor irány a Telekom és vedd meg listaáron. Nincs mit fényezni ezen, ugyanis, ha netán szürkeimportból jutna hozzád egy hasonló okosóra, akkor a garanciádat nem biztos, hogy érvényesíteni fogod tudni Magyarországon. Ilyen ármagasságban menj biztost!

Az okosórához kapcsolódó előrendelési promóció részleteiről ide klikkelve informálódhatsz! Ha pedig kérdésed lenne, tedd fel komment formájában!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.