Várton felül teljesít előrendelésben a Galaxy Watch4 termékcsalád


Már másfél hete, hogy a Samsung „új fejezetet” nyitott az okostelefonok életében. Nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy megreformálásra került az okosóra szegmensük. A döntés értelmébe azonos néven futtatják tovább az idei generációikat, ami a Galaxy Watch4 lett; illetve ezzel egyidejűleg továbbra is megkülönböztetik az egykori „Active” vonalat a „Classic”-tól. Előbbinek nem lesz utótagja, míg utóbbinak az említett. Talán egy fokkal meglepőbb, hogy mind a két részlegét megújították, ugyanis az előző időszakban kétéves periódust lehetett megfigyelni, ám stratégia szempontból kukázták mindezt, és változtattak szokásaikon.

Nem csak a Galaxy Z-termékekre startolt el az előrendelési időszak, hanem a Galaxy Watch4-érára is. Akik 2021. augusztus 11. és 26. között teljesítik a pre-order előírásait, azok ajándékba 1db vezeték nélküli trió töltőpadot kapnak fekete színben. Igen ám, azonban több csatornán eltűnt utóbbi a „kosár” extra tartalma közül, ugyanis elfogyott a bekalkulált mennyiség!

Az okosórák mellé ráadás töltőpad jár az előrendelési kampányban.
Forrás: Samsung

A Galaxy Watch4-ek előrendelése várton felül teljesített az elmúlt másfél hétben, ugyanis koránt sem gondolt a Samsung Magyarország arra, hogy ilyen mértékű kereslet lesz az új generációs okosóráik felől.

Múlt héten pl.: több leendő vásárlóval történt meg az, hogy hiába ment fel a Samsung Magyarország webshopjára és tette kosarába a kiszemelt terméket, fizetéskor nem volt a „végszámlán” a ráadás termék. Ilyenkor két lehetőség közük választhatott: 1) vagy végig vitte enélkül az előrendelését; hiszen ott a leírásban a „készlet erejéig” szócska; (2) vagy felkeresett másik értékesítési csatornát, pl.: a Samsung Experience Store-okat, amik még rendelkeznek a töltőpaddal és tudják vállalni a termék kiadásával történő átadását. Azóta persze történt egy s más.

A Samsung oldalán újra kosárba kerül a töltőpad trió, tehát, aki éppen emiatt hezitált volna az előrendelést meglépésén, annak örömmel tudom tudatni, hogy bátran menjen fel és rendeljen elő, mert könnyedén készlethiány ütheti fel a fejét a nagyobb keresletből adódóan. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a termék leosztásánál a gyártó saját márkaboltjai és webshopjai előnyt élveznek más csatornákkal szemben!

Az előrendelést teljesítő ügyfelek már javában kapják meg a Galaxy Watch4-eiket. Csütörtöktől megkezdődött a termékek kiadása. Aki a Samsung Magyarország oldalán rendelt elő, azoknak a futárszolgálat augusztus 24-től kezdi meg a kiszállítást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.