Hivatalos: Mostantól már tudsz fizetni a Galaxy Watch4 okosóráddal!


Lassan már tényleg mindent megkapnak a Samsung Galaxy Watch okosóra felhasználói. Igaz mindehhez muszáj lesz vásárolniuk egy Galaxy Watch4 vagy egy Galaxy Watch4 Classic karon hordható kütyüt, hogy az élet teljesebb legyen. Az se baj, ha éppenséggel tud eSIM szolgáltatást fogadni, mert legalább szorult helyzetekben is képesek vagyunk bizonyos dolgokra, pl.: elmész futni, de az okostelefonod otthon hagyod; ám bejön egy fontos hívásod, így taxit kell rendelned, amit ki is kéne tudnod fizetni – ha mondjuk nem egyből haza kellene ugranod. Nyilván kevés ilyen helyzet áll fel egy átlagembernél, de „ha nincs, akkor biztos jól jött volna…” alapon ott van a megoldás.

Immáron hivatalosan is elújságolhatjuk, hogy a Galaxy Watch4 termékcsalád tulajdonosai használhatják a Google Pay-t, s ezáltal egy újabb régóta vágyott funkciót húzhatunk le bakancslistáról. Végre beérett a Samsung okosóra kínálata, már csak az üzemidőn kellene hegeszteniük, hogy még teljesebb legyen!

Képforrása: 9 to5 google

Ha úgy nézzük, akkor a Google-lel történő, folyamatosan erősödő kollaborációval (hogy immáron WearOS fut az okosóráinkon!) sok felhasználó járt jól, hiszen a Samsung Pay továbbra sem érhető el sok országban, ugyanis a bankoknak nem túlságosan érdeke a máshoz való kötődés, helyette inkább úgy vannak vele, hogy sajátfejlesztésbe fognak, ami ha normálisan működik, ergo: naprakész, akkor újabb ügyfeleket nyerhetnek. Szerintem már 5-6 éve az éterben van az, hogy a Samsung Magyarország szem előtt tartotta a Samsung Pay-nek a honosítását, illetve a Samsung Care-nek is (ez a termék biztosítására fókuszálna), ám egyik sem valósult meg. Okokról csak nagyjábólit lehet tudni, nem is azon van a hangsúly, hanem inkább az elakadáson.

Ami ennél kicsivel fontosabb, az a támogatási lista. Ugye sokan Curve bankkártyával és régióváltással oldották meg a korábbi generációknál a fizetést, azonban mostantól nem kell trükközni. Ez annyit jelentene, hogy akár a K&H-val is orvosolható az érintéses vásárlás, de ha valaki hasonló cipőben van, mint Jómagam, és rendelkezik Revolute bankkártyával, akkor azzal is bátran használhatja. Mellette még sokadik opcióként a Wise-t tudnám megemlíteni, amivel megint csak működő képes a sztori.

Száz szónak is egy a vége, immáron hivatalosan is elérhető a Google Pay a Magyarországon forgalomba helyezett okosórákon. Biztosan sokakat fog ez a tény meggyőzni – Én speciel megvagyok a képesség nélkül a Galaxy Watch-on.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.