Minden eddiginél korábban jelenthetik be a Galaxy S22 termékcsaládot


Nem mondok újdonságot azzal, hogy a Samsung a 2021-es esztendőben a meglepetésekkel próbálja sokkolni a piacot, s ezáltal csökkenteni a kiismerhetőségüket. Az elmúlt évtizedben megszokhattuk, hogy tavasz tájt dobták a felhasználók elé a „következő generációs Galaxy S-terméküket”, azonban a 2020-as évben szakítottak a hagyományaikkal oly mértékben, hogy nem csak már januárban leleplezték, de még ugyanezen hónapban indították el az életpályáját. Reagálniuk kellett az Apple-nek az új iPhone termékeire, s ezzel a húzással kisebb teret adtak az érvényesülésüknek. Mint minden esztendőben, idén is már kora ősszel elstartoltak a pletykák az aktuális év eleji flagshipnek az utódjairól.

Jelenleg az a hír járja, amit ne tessék készpénzként kezelni, hogy már decemberben megkaphatjuk az Unpacked Eventjét az év elején induló csúcskategóriás készülékeinek. Tavaly is volt ilyesmiről szó, szóval tényleg kezeljétek fenntartásokkal.

A Galaxy S22 lehetséges kinézete
Forrás: Onleaks

Kedvenc twitteres forrásom, Anthony elmondása szerint 2021. december 29-én kerülhet minderre sor, míg a termékek bevezetésére, azaz az előrendelési időszak végére 2022. január 14-én. Természetesen megint kapni fognak az elővásárlók ráadás termékeket, melyeknél a Galaxy Buds2-t említik a két kisebb tagnál, míg a Galaxy Buds Pro 2-t a nagyobb, Ultra variánsnál. Azt se zárjuk ki, hogy másképp lesz, hiszen ez csak spekuláció az idei évre építve.

A fenti dátum nagyon korainak tűnhet, hiszen 2021. decemberére az Android 12 és a One UI 4.0 duójának élesítése van bekészítve a Galaxy S21 termékekre, illetve a hónap második felében az idei Galaxy Z-családtagokra. Ha így is lesz, akkor operációs rendszer oldaláról nem sok újítás várható az új csúcskategóriásra, legalábbis maximum egy One UI 4.1-et tudnánk a verziószámukhoz párosítani. Nyilván a pakliban egy korábbi élesítés is benn van, de a két évvel ezelőtt visszahívást alapul véve, amikor a frissítések eléggé lerombolták a felhasználói élményt, inkább biztonsági játékra fog játszani.

Az év utolsó napjaiban rajtoló pre-order időszak szépségét az tudná megteremteni, hogy az ünnepekből befolyt ajándékpénzek a Galaxy S22-kre váltódhatnának be, amiből profitálnának. Mégis csak január a tech – és úgy mindennek! az – iparában egy eléggé veszteséges időszak, hiszen kiköltekezték magukat az emberek karácsony alkalmával. Ezért se olyan jó ötlet a január havi debüt. Aztán még ide lehetne sorolni a jelenleg hétpecsétes titok alatt nyilvántartott, ám mindenki által érzékelt chipset hiányt. Egyszerűen az újabb lapkákat már az újabb termékeikbe akarják építeni, mindenkinél gyorsabban; a régieket pedig még gyorsabban kivezettetni, hogy könnyebben álljon át az emberek agya a „naprakész” szóra.

Látok realitást az előre hozásban, hiszen az Apple-nek most nagyjából negyedéve lesz erősödnie az új iPhone generációjával, melynek erejét szeretnék szegni a nemsokára bemutatásra kerül ár-értékbajnok Galaxy S21 FE-vel, illetve később a Galaxy S22-kkel.

Te mit gondolsz minderről?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.