Nem kerek az összkép a Galaxy S22 Ultra 5G kameraszigete körül!


Teljes a sötétben való a tapogatódzás a leakerek körében. Az biztos, hogy a jövő év elején a Samsung piacra dobja a következő generációs csúcskategóriás termékcsaládját. Azért nem neveztem nevén, mivel koránt sem biztos, hogy a Galaxy S22 Ultra 5G névre hallgat; hiszen tanulva az idei esztendőből, amikor nagyon sokan hiányolták az S Pen foglalatot a Galaxy S21 Ultra 5G-ből, nincs kizárva, hogy egy olyan Ultra variáns érkezik, ami rendelkezhet ilyesmivel. Oké, hogy kétféle tokvariáns formájában pótolhatóm, de vannak azok a felhasználók, akik tok nélkül szeretnék a terméket használni, azoknak pedig a csökkentett akkumulátorteleppel járó megvalósítással barátkoznának meg szívesebben.

Tehát az, hogy Galaxy S22 Ultra 5G vagy Galaxy Note22 Ultra 5G érkezik-e név szerint, hatalmas kérdőjellel jár. Sőt mondom mindezt úgy, hogy elméletileg a termékek típusszámai se lesznek beszédesek, mert valamiféle új rendszert akarnak bevezetni – bár ezt már fogalmam sincs, merre olvastam / hallottam.

Az ‘Ultra’ utótag minden esetre maradhat, mégis csak a bikaerősséget más pofás jelzővel nem igazán tudják szemléltetni. Lenne alternatíva, csak éppen azt a versenytársak használják. Elv kérdése, hogy megtartják és tovább viszik.

A Galaxy S22 Ultra 5G egyik lehetséges hátlapi kamerasziget elképzelése.
Forrás: Onleaks

Onleaks, az okostelefonok egyik legmegbízhatóbb renderkép készítője; valamint Ice Universe, aki szerintem nem kell bemutatnom, karöltve összefogott, hogy a begyűjtött ismeretekből megálmodják a legütősebb év eleji felsőkategóriás kinézetét. Ez látható a fenti és a lenti képen.

Igen, kétféle megoldás mutatkozik, ugyanis vélhetően nem kerek az összkép a kamerasziget megvalósításánál. Az egyiknél egy szigetet alkotnak, a másodiknál ketté lenne szedve. A Galaxy S21-termékek után nagyon furán néznek ki, mégis csak „butának” ábrázolja első ránézésre a mögötte lévő technológiákat. Nincs az a dizájn elegancia, amit kaptunk 2021-ben. Másrészről, kezdhetnénk megbarátkozni a tényekkel, hiszen a Galaxy Z Fold3 5G-nél se alkalmazták már a keretből való kamerasziget kiemelkedést – vélhetően azért, mert költségesebb, és bonyolultabb gyártást vesz igénybe, amire most nincs szüksége a Samsungnak a chipset hiányból fakadó ár növekedés miatt.

Szerintem kezeljük a két fotót fenntartásokkal, hiszen a gyártó is megpróbálkozhat azzal, hogy mellékösvényre csalogatja a leakereket, hogy közben meglepjen mindenkit az esedékes Unpacked Event-nél.

Szerintetek, mi állhat a háttérben? – Barátkozzunk meg ezekkel a csúnyácska megoldásokkal?

A Galaxy S22 Ultra 5G egy másik lehetséges hátlapi kamerasziget elképzelése.
Forrás: Onleaks

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.