Szoftverfrissítés érkezett a Galaxy Buds2-re


A Samsung odafigyel, hogy ne csak az okostelefonjainál és tabletjeinél legyen naprakészség, valamint hibajavítás, hanem az okoskiegészítőinél is. A Galaxy Buds2 megjelenése óta a harmadik szoftverfrissítéssel büszkélkedhet – amiből két ellentétes dologra lehet következtetni: 1) valami nincs rendben a termékkel, ezért adnak ki folyton folyvást javításokat; 2) a céljuk, hogy az árkategóriájában a lehető legjobb minőséget képviseljen, melyet ezekkel érnek el. Hogy melyik a valós, azt mindenkire rábíznám, viszont az köztudott, hogy eléggé korrekt airbuds született személyében.

Az R177XXU0AUI5 buildszámú patch se lesz nagyobb méretű, mint az elődje. Nagyjából 2MB-tal számoljatok, amelynek átküldése akár perceket vehet igénybe, de cserébe stabilitást és megbízhatóbb rendszert kapnak a felhasználók.

A javítás élesítésére minap került sor, így ha nem futott volna még be a Galaxy Wearable applikáció által, akkor se ess pánikba, mert a kiértesítés és a szerverre történő ráeresztés folyamatos, tehát azon van a hangsúly, hogy ne halljon le. Kis türelmet. Másrészről, akik Microsoft operációs rendszerű PC-vel is összepárosítják, azok a frissítését asztali formában szintén nyomon követhetik. Legjobb tudomásunk szerint ez egy fokkal hatékonyabb.

A Galaxy Buds2 aloldala a Samsung Magyarországon.

Zárószó gyanánt már csak annyit jegyeznék meg, hogy a Samsung Magyarország szeptemberben rengeteg felhasználójának küldött ki 35 ezer forint értékű kupont, amit többek között: Galaxy Buds2 vásárlására lehet felhasználni. Jelenleg még nem érte el a promóció az 571 db-os maximális kupon érvényesíthetőségét, így, ha valaki rendelkezik kóddal és vágyik ilyen termékre, az csapjon le rá, mert ahogy elnézem Olivazöld és Fehér színben jelenleg van készleten. A többiből a promóció ideje alatt már nem várható.

Ha valaki megosztaná kuponját mással, mert nem akarja felhasználni, az komment formájában bátran írja meg; aki pedig a kapott kódot élesíti, szintén jelezze. Segítsünk egymásnak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.