Az eddigi legrejtélyesebb Unpacked event elé nézünk!


Valóban az eddigi legrejtélyesebb Unpacked event elé nézünk, ugyanis múlt hét folyamán a Samsung bejelentette, hogy október 20-án megtartja a következő leleplező eseményét. Októberben már kaptunk egyet, az Life Unstoppable által, amit a hazai képviselet csak „A meglepetések háza” szlenges szöveggel illetett, teljesen jogosan, ugyanis egy olyan otthonképet prezentált a felhasználók felé, amelyben az okoskütyük úgy el vannak dugva, hogy csak szemfülesen lehet rájuk találni. Az tekinthető volt „part 1”-ként, ezért se meglepő, hogy a külföldi oldalak „Unpacked Event 2021, Part 2” elnevezéssel adták hírül.

Számtalan találgatás indult útjára, hiszen sokakat foglalkoztat a kérdés: mi érkezhet?! Ötletük akad bőven, viszont a jelenlegi chipset hiány helyzetből fakadóan talán könyvelhető, hogy ha érkezik is (új) készülék leleplezés, akkor az régió szinten limitálásra kerülhet. A tényre alapozva nem merész kijelentés, hogy a Galaxy S21 FE megjelenésével egyelőre ne számoljunk, hiszen a flagship killer jelzővel illetett előd vérvonalát nem akarnák ellehetetleníteni. Sokan várják a megfizethető felsőkategóriás telefon utódját, maradnánk továbbra is azon álláspont mellett, hogy a Galaxy S10/Note10 Lite mintájára, majd az év vége fele történne bejelentése, januárban pedig piacra bocsájtása, aminek a Galaxy S22 inná meg a levét, mivel csúszhat vissza tavasz tájtra.

A rejtélyt tovább erősíti az a tény, miszerint október 26-án tartja meg a Samsung a Samsung Developert Conference-t, amire a One UI 4-gyel készülhetnek. Természetesen nincs kizárva, hogy már előemlítésben részesítik, hiszen az, hogy az egyes kockák háromféle színben tündökölnek arra ad következtetni, mint ha az új témajavaslatot reklámoznák általa.

Beszélnek Galaxy Tab S8-termékcsalád lepel lerántásról, hiszen a Galaxy Tab S7 FE mintájára csúsztatva is piacra dobhatnák a következő generációs táblagépeit. (Ha visszaemlékeztek, akkor nyár elején az 5G képes SIM kártyás debütált csak, majd szeptemberben futott be a Wi-Fi-s változat, miután erőforrást tudtak részére felszabadítani.) Eleve van arról szóbeszéd, hogy a két kisebb modellje – azaz a Galaxy Tab S8 és a Galaxy Tab S8+ – kerül fókuszba.

Talán, egy fokkal elképzelhetőbb, hogy az új felület bemutatása mellett újabb Galaxy Z Flip3 5G színek kerülhetnek forgalomba – mégis csak a Galaxy S21 FE 5G csúszását / hányattatott sorsát az eredményezi, hogy jobban fogy a kelleténél, a dél-koreai vállalatnak pedig az az érdeke, hogy inkább az hajlítható készülékei pörögjenek. A teóriára alapozva várhatóak újabb színek: Blue, Grey, Light Pink, White és/vagy Yellow opcióban.

Természetesen az sincs kizárva, hogy nem is az IM divízió kapja a reflektorfényt, hanem a CE, mégis csak a Bespoke minihűtőkre hajaznak a minikockák. Holnapután megtudjuk! Ti, mit jósoltok?

Zárószóként mutatnám az október 26-án megrendezésre kerül SDC 2021 meghívóját:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.