Újjászületett a Galaxy Note 10, avagy Hello Galaxy S22 Ultra 5G


Nos, számtalan renderfotót követően immáron nem titkolt tény, hogy a Galaxy S-termékcsalád legütősebb tagja, a Galaxy S22 Ultra 5G miként fest. Történt ugyanis, hogy a FrontPageTech csapat közzétette a termék valós küllemét.

(Általában 3-4-5 hónappal a megjelenés előtt már legyártásra kerül néhány prototípus, melyeket valós felhasználói teszteléseknek vetnek alá, nehogy olyasmi történjen, mint anno a Galaxy Note7-nél. Régen launchbox elnevezéssel illették ezeket, melyeknek a külleme nem hasonlított a végleges variánséhoz. Általában egy letisztult téglatest vázba rejtették el a hardveres finomságokat, azonban ennek már jó pár éve. Utoljára a Galaxy Note9-nél találkoztam hasonlóval, azóta se többször.)

Egyet kell értenünk a többséggel, akik szerint a Galaxy Note 10 újjászületésének lehetünk szemtanúi, hiszen a hátlapjára pillantva, valóban arra emlékeztet a dizájnja – csak kicsit modernesítve. A kameraszenzorjainál eltűnt a sziget felállás, mindegyik az alapból emelkedik ki, mint amit az idei évben a középkategória egyes tagjainál megtapasztalhattunk, mint pl.: a Galaxy A32-nél.

Az előlapján az Infinity-O formaterv köszön vissza, tehát prémium termékbe fő szelfiekamerának a képernyő alá épített technológiát egyelőre nem építik, mert nem hozza azt a minőséget, amire büszkék lehetnek a kritikusok. (Ugye a Galaxy Z Fold3 5G-nél a kinyitott, belső felületen mutatkozik, afféle másodlagos szelfie szenzorként.) Amire felhívnám a figyelmet, hogy elölről és hátulról is le lesz kerekítve, legalábbis a fotók alapján van íve, amit igazolja azon korábbi pletykákat, hogy curved display-jel ruházzák fel.

Ami, talán ennél is jobb, hogy S Pen foglalattal látták el, ami a Galaxy Note 20 termékcsalád mintájára: a bal-, a kamerákkal átellenes oldalra került. Immáron nem kell tokkal vesződni, ha tárolását akarnánk megoldani, s ezáltal lehet könyvelni a Bluetooth-os S Pen érkezését, hiszen a töltése megoldott.

Mit gondoltok a formavilágáról? Eléggé dejavu érzetű, nemde?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.