Galaxy A33 5G: már nem belépőszint, de még nem középkategória


A Galaxy A3x termékcsalád eléggé megosztó. Magam se tudom, hogy hova tenném, hiszen a belépőszintnél többet nyújt a vásárlóinak, azonban, ha a középkategóriából választanék, akkor biztosan feljebb mennék a ranglétrán. Manapság a Samsung Experience Store-ok kínálnak készülékbeszámítást, valamint kamatmentes részletfizetést is – így amondó vagyok, ha tehetitek, akkor ne pazaroljatok ilyesmire. De persze megértem azt, hogy van közönsége a harmincasoknak, amelynek érája nem szakad meg 2022-ben sem.

Onleaks és a 91Mobiles oldala a netre került CAD fájlok elkészítette a lehetséges kinézetét az 5G képes variánsnak. Ergo, a jövő év elején biztosan lehet számítani Galaxy A33 5G-vel, már csak az a kérdés, hogy mit fog kóstálni, hiszen ebben az esztendőben inkább a 4G malmára csorgott a több víz az árcímkéjéből adódóan. Nézzük csak, miként fest:

A Galaxy A33 5G lehetséges kinézete.
Forrás: OnLeaks

A hátlapi formadizájnra pillantva szembesülhetünk, hogy elengedik a Galaxy A32 vonalát, amit nagyvalószínűséggel a Galaxy S22-knél fognak reformként tálalni, helyette a Galaxy A52-nél feltűnt irány köszön vissza. Nekem speciel tetszik, de semmiféle újító ereje nincs; ahogy az Inifinity-U kijelzőstílusnak sem. Mikor érjük meg, hogy Infinity-O-ra váltsanak?

Az előzetes paramétereire pillantva, eléggé ötlettelen vagyok az irányvonal tekintetében:

Galaxy A32 LTEGalaxy A32 5GGalaxy A33 5G
Magasság:158.9 mm164.2 mm159.7 mm
Szélesség:73.6 mm76.1 mm74 mm
Vastagság:8.4 mm9.1 mm 8.1 mm
Összehasonlító táblázat.

Az tisztán leolvasható, hogy próbálkoznak a vastagságból lefaragni, ugyanis a jelenlegi 5G-s változathoz képest majd 1 cm-rel karcsúsítják. A kijelző átmérője 6.4 inchre csökkent, ám nem bántják a FHD+ kijelző felbontást. Képfrissítéséről egyelőre nincs információ, ám könyvelhető a legalább 90Hz-es panel, amely flat stílusú lesz.

A jelenlegi híresztelések szerint LTE variánssal ne számoljunk, ahogy 3.5-es Jack csatlakozással sem. Utóbbi talán érthető, hiszen a vastagságot ezáltal könnyebben tudják lefaragni.

Mutatnék még néhány fotót a végére:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.