Körvonalakban a Samsung 2022-es tervezete


Az év középső felében már láthattunk egy roadmap szivárgást a Samsung részéről, ami nyomokban tartalmazott valós tényeket, de azért eltéréseket is, amelynek egyik oka talán nem annyira a kiszámíthatóság, hanem inkább a chipset hiány volt. 2021 utolsó hónapjára már nincs betervezve új készülékbevezetés; helyette megpróbálják megpörgetni a jelenlegi kínálatukat, hogy aztán majd januárban, amikor alapvetően a piac hanyatlik, új termékekkel indítsák be az emberekben a vágyat a cserére.

Most az egyik dél-koreai médium jutott hozzá a Samsung IM csoportjának lehetséges 2022-es tervezetéhez, melyben nem csak bevezetéseket láthatunk negyedéves felosztásban, hanem target mutatókat is, amelyeket el szeretnének érni.

Forrás: TheElec.kr

Ami elsőként szemet szúrhat, hogy sehol sincs rajta emlegetve az okostelefonok szegmense, hiszen a Galaxy S22 termékcsaládnak és a Galaxy S21 FE 5G-nek az érkezésével biztosan lehet számolni az év első két hónapjában. Szintén biztosra vehető, hogy a Galaxy A-széria felfrissül tavaszig, köztük a Galaxy A53 és a Galaxy A73, amelyek az elődjeik babérjára törhetnek. Az év második felében, nyár utolsó hónapjában újulhat meg a Galaxy Z-termékcsalád.

A tabletek frontján a teljes termékcsalád megkapja a naprakész kiadását. Tehát nem csak a prémium szegmensből érkezik az utód, a Galaxy Tab S8-as személyében; hanem a belépőszintűnél és a középkategóriásnál is. A gyártó úgy tervezi, hogy nagyjából 33.6 millió szeretne legyártani, melynek summáját előbbi kettő foglalná be.

A Galaxy Book-család elkerülte eddig hazánkat, de azért halkan megemlíteném, hogy a Samsung.com-on történt webshop elindításával zajlanak a történések és a tárgyalások – melynek egyik alapkövét a Galaxy Watch eSIM-es változatához társíthatnánk, hiszen immáron nem csak a Telekom forgalmazásában kapható.

Természetesen a Galaxy Watch5-család érkezésével is számolni lehet az év második felében, hiszen a szoftverfejlesztők tudnak azért sokat újítani az eléggé gyenge üzemidőn. Nemmellesleg, azt se szabad elfelejteni, hogy a második generációk általában kelendőbbek, mert a szkeptikusak is beadják a derekukat azáltal, hogy kiforrottabb rendszerrel néznek szembe. A tervezet szerint 19 milliót szeretnének gyártás után értékesíteni, ami nem kevés szám. Főleg úgy, hogy félévük se lesz mindezt kivitelezni.

Zárószóként a vezeték nélküli fülhallgatókat emelném ki, amiből 23 millióra tervezik a kapacitás kiszolgálást. Megújulhat a Galaxy Buds Pro-éra mellett a Galaxy Buds Live is.

Mit gondoltok a kiszivárgott tényekről? – Mennyire vállalat nagyot a dél-koreai vállalat, ha az írtak valós tények?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.