Már a Galaxy S21 FE 5G ára sem titok egyes piacokon


A Samsung már gőzerővel készülődik a 2022-es esztendőre, hiszen, amit ki akart hozni az ideiből, azt szerintem sikeresen elérték. A globális chipset hiány és az ellátási problémák ellenben stratégiai módosításokra kényszerítették, de eléggé bátrak ahhoz, hogy a jelenlegi legnépszerűbb felsőkategóriás okostelefonjuk utódját, a Galaxy S21 FE 5G-t ne engedjék veszendőbe. Pedig ha visszaemlékeztek, akkor előttetek lehetnek azok a vészjós spekulációk, amelyek szerint temethetjük a modellt. Szerencsére szó sincs ilyesmiről, sőt, talán a lehető legjobb időszakot célozzák meg egy „kedvezőbb árazású” flagship killernek a bevezetésével.

Tényleg nagyon közeli a premierje, ugyanis EvLeaks információi szerint a premierre 2022. január 11-én lehet számolni. Igaz arról nem tesz említést, hogy ekkora várható-e az Unpacked eseménye, vagy már a forgalmazása veszi kezdetét? Ha tippelnünk kellene, akkor előbbi állhat a háttérbe, hiszen egy előrendelési kampánnyal sikeresebbé tehetik. Másrészről, azt se szabad elfelejteni, hogy a Galaxy S21 termékcsalád utódjának rajta visszacsúszik februárra.

A Samsung oldalán lepleződött le a nyitóára a Galaxy S21 FE 5G-nek.
Forrás: SamMobile

A döntések valahol adhatják magukat, mivel január a tech iparág egyik leglehangolóbb hónapja – már, ami a forgalmat illeti. Az ünnepekben mindenki kiköltekezte magát és próbálja egyenesbe hozni. Ezért fontos, hogy a valódi csúcskategóriás készülékeinek bevezetésével várnak legalább 1 hónapot, ami igazából másfél, kettő lesz, ugyanis nem hinnénk, hogy a hónap közepe előtt megtartják a leleplezésüket. A Galaxy S21 FE 5G ellenben még egy elfogadható árcímkét szállít, amolyan határközelit, amire sokan fognak igent mondani.

Itt említeném meg a Samsung újabb bakiját, ami elképzelhető, hogy direkt szivárgás, hogy a felhasználóinak többségét szoktassák a Galaxy S21 FE 5G árához. Történt ugyanis, hogy pillanatra aktiválásra került az aloldala az egyik európai országban, ahol feltűnt, hogy 769 eurós indulóárral számolhatnak azok, akik már ősz eleje óta várják az érkezését. Ez átszámolva 283 ezer forintot takarna, de nyilván valahol 270 és 290 ezer forint körüli debüthat hazánkban – előrendelők pedig biztosan egy Galaxy Buds2-t kapnak grátiszba mellé.

Az ‘R9’ fedőnéven említett modell sokak bánatára dupla chipsettel debütál, azaz szinte biztosan Exynos-szal emlegetjük az európai piacon, de nem tartjuk kizártnak, hogyha folytatódik a globális chipset hiány, akkor a Snapdragon is feltűnik a hivatalos forgalmazásban később, most viszont erről egyelőre szó sincs. Méreténél csak annyit emelnék ki, hogy 6.5 inchről csökken 6.41 hüvelykre a kijelzője, ami biztosan sokaknak szimpatikussá válik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.