Tesók között is jól mutat a Galaxy S22 Ultra


Csak egy lazább hangvételű cikkel készültem az ünnepek elé, hiszen a GSMarena oldala úgy gondolta, hogy dummy formájában prezentálja a felhasználóinak, hogy a soron következő Galaxy S termékek milyen méretekkel és küllemekkel érkezhetnek a tél végén. Tényleg nem szeretnék a specifikációkba belefolyni, helyette csak a szemnek mutatnám a tényeket.

Kezdésként azt, ahol a Galaxy S20 Ultra 5G, a Galaxy S21 Ultra 5G és – vélhetően – a Galaxy S22 Ultra 5G mutatkozik.

Forrás: GSMarena.com

Mennyire „kompaktnak” tűnik a Galaxy S22 Ultra a „fivérek” társaságában! Nyilván a Galaxy S20 Ultra 6.9 inches kijelzővel érkezett, aztán a folytatásban 6.8 inchre csökkent a megjelenítő mérete. A fenti fotó sokat torzít, melyet a soron következő tesz helyére, hiszen látszik azért, hogy a jelenlegi Ultrához viszonyítva se lesz kisebb termék.

Forrás: GSMarena.com

Az aljára pillantva a Galaxy Note20 Ultra-t idézték meg a dizájnerek. Révén, hogy a kamera sok helyet vesz el, így megint csak maradunk a balkéz felöli S Pen foglalatnál. Egyes külföldi értesülések úgy vélik tudni, hogy fekete tollal érkezik a főmodell, tehát a Galaxy Note9-es sárgával nem kell számolni, ami valahol jó hír, nem de?!

Forrás: GSMarena.com

Zárószó gyanánt pedig a forrásunk úgy gondolta, hogy prezentálja egymás társaságában a Galaxy S22 termékcsalád trióját, azaz a legkisebb sima Galaxy S22-t, a funkcióban és tudásban azonos nagyobb testvért, a Galaxy S22+-t, valamint az ütős, S Pen-nel és foglalattal ellátott Ultra-t. Bár, nincs kizárva, hogy Ultra szócska helyett Note lesz az utótag.

Forrás: GSMarena.com
Forrás: GSMarena.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.