Ilyen színekben jöhetnek a Galaxy S22 termékek


Izgalmas év elé nézünk, hiszen a Samsung sok mindenen változtatott. Új stratégiával ugrott neki az esztendőnek, amiből egyértelműen profitált, hiába kellett szembe néznie az ellátási és a chipset hiány által keletkezett gondokkal, akadályokkal. A jelek szerint, 2022 sem fog a kiszámíthatóságról szólni, ugyanis januárban várhatóan a Galaxy S21 FE 5G-vel, februárban pedig az újdonsült Galaxy S22 termékcsaláddal frissítik fel a prémium kínálatukat. Bizonyos híresztelések szerint, nincs kizárva a tablet utánpótlás se, hiszen már egy ideje érik a levegőben a Galaxy Tab S8 család debütálása, ami megint csak 2022 telére esedékes. De most kanyarodjunk vissza a Galaxy S22-khöz.

Mindig megvizsgáljuk az előzetes információk alapján, hogy milyen színekkel számolhatunk az újdonsült termékcsaládnál, hiszen sok múlik egy jól eltalált küllemen, amivel kitűnhet a tömegből. Nyilván az általános opciókat is számításba kell venni, amelyeket könnyebb értékesíteni, mint pl.: a feketét és a fehéret. Nézzük csak!

Forrás: BenGeskin

A jelenlegi értesülések szerint:

  • a Galaxy S22 Ultra (S22 Note): 4 színnel érkezhet,
  • a Galaxy S22+: 8 színnel debütálhat, melyből 4 lehet online exkluzív,
  • valamint a Galaxy S22: 7 színnel láthat napvilágot, melyből 3 lehet online exkluzív.

Annyi biztos, hogy a dél-koreai vállalat fel szeretné élénkíteni az online keresletet, azaz folytatja a Samsung.com webshopjában történő vásárlásnak a promócióját, mint ahogy azt tette a Galaxy Z Flip3 5G-nél. Kicsit hosszabb kiszállítással, de limitáltabb kiadásban elárasztja a világot olyan színvariációkkal, amik nem köszönnek vissza minden utcasarkon. Nincs kizárva az a tény sem, miszerint a BeSpoke Edition megtalálja a Galaxy S22 termékcsalád bizonyos tagjait, amivel tovább tudják növelni az exkluzivitást. Ha tippelnünk kellene, akkor ezt egy későbbi Unpacked esemény keretében élesítenék, ahogy azt tették a legkompaktabb terméküknél.

Visszakanyarodva, a színeknél tartottunk. A két alap(abb) modellre nagyobb hangsúly kerül. Nem véletlen, hiszen a Galaxy S22 5G várhatóan az elmúlt 3 év legkisebb flagship terméke lehet házon belül, amivel biztosan kelendő is lesz.

Így alakulhat a színkiosztás:

  • a Galaxy S22-nél: a Black, a Green, a Beige, a Grey, a Light Blue, a White és a Rose Gold;
  • a Galaxy S22+-nál: a Black, a Green, a Beige, a Grey, a Rose Gold, a Light Blue, a Violet és a White;
  • a Galaxy S22 Ultra-nál: a Burgundy (=Dark Red), a White, a Black és a Green az emlegetett.

Nyilván előfordulhat, hogy másképp említik a termékeket, de az leszögezhető, hogy csekély a valószínűsége a Red szín feltűnésének a két kisebb modellnél, ugyanis a legütősebb terméknél akarják elsütni; cserébe viszont ott a világoskék, ami a Galaxy S20-nál debütált. …hááát…

Anthony kolléga úgy véli, hogy a Beige, a Light Blue, a Viole és a Grey lehet az online exkluzív színválaszték palettája, de majd a februárra esedékes Unpacked esemény lerántja minden tényről a leplet, addig marad a spekuláció és a Samsung általi titkos igényfelmérés, hiszen nehéz elhinni, hogy ennyire pechesek a titoktartással kapcsolatban az ott dolgozók…

Utószó jogán még azért odabiggyeszteném, hogy matt formában tessék számolni mindegyik készüléknél a színekkel – tehát úgy fest, nem lesz csillog maszatgyűjtő kiadás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.