Most egy magyar webshopban mutatkozott a Galaxy S21 FE 5G, melynek hazai ára se titok már!


Külföldi értesülések alapján már egy hetet sem kell várnunk a Galaxy S21 FE 5G debütjére, ugyanis a Samsung vagy 2022. január 3-án, vagy pedig 2022. január 4-én mutathatja be az újdonsült Fan Edition-ös termékét, melyet, a chipset hiány enyhüléséből fakadóan csúsztatott át a jövő év elejére. A gyártó nem készül LTE változattal, tehát egyre inkább körvonalazódik, hogy a flagship szegmensben stratégiai szempontból, csak az új generációs hálózati támogatásra (=5G-re) fognak építkezni, amivel egyáltalán nincs probléma, hiszen a jövőt építik általa. Már a Samsung weboldalán is megmutatta párszor magát az utód, azonban egy hazai webshop több mindent árult el.

Az Extreme Digital weboldalán aktiválták véletlenül az aloldalát a terméknek karácsony tájt, amelyet a Samsung Community fórumának egyik tagja szúrt ki, és osztott meg. Azóta inaktiválták a termék elérését, azonban ahogy szokott lenni, a Google Archive motorja megjegyezte a bakit, ami sok mindenről le is rántja a leplet.

A fekete színű terméknek az aloldala.
Forrás: Edigtal | Találat: Samsung Community fórum

Kezdésként a legégetőbb kérdésről, az áráról, ugyanis az újdonsült Galaxy S21 FE 5G 274 990 Ft-os nyitóáron fog debütálni, legalábbis, ha lehet hinni a kiírásuknak.

Gyorsan előkerestem, miként alakult a Galaxy S20 FE LTE ára tavalyelőtt… ami 249 990 Ft-on látott napvilágot. Azt hihetnénk, hogy drágább lett a termék, ami ránézésre adja magát, azonban ne feledkezzünk el arról sem, hogy ez már 5G képes modell. A középkategóriában is mutatkozik 10-15 ezer forintos árkülönbség, ami a felsőkategóriában tovább növekszik. Nyilván ez cseppet sem vigasz, hiszen ugyanúgy 6/128GB-os kondícióban kerül értékesítésre, viszont az edigital oldalán Qualcomm által gyártott processzort említenek, azaz a Snapdragon 888 5G szolgáltatja majd az erőforrását, szó sincs Exynos-os sajátgyártásról, mert ugye az elődnél első körben azzal érkezett.

Támogatni fogja a termék a 25 wattos gyorstöltést, ugyanis 0%-ról 60%-ra a leírásuk szerint 30 perc alatt visszatölthető. Az árából kiindulva megkapja a 3 éves főszoftver támogatást, illetve a 3 éves jótállást.

A levendula színű terméknek az aloldala.
Forrás: Edigtal | Találat: Samsung Community fórum

Várjátok a termék megjelenését? Szerintetek 2022. január eleje vagy inkább közepe lesz a leleplezésének dátuma? Mondjuk az év eleji CES remek helyet szolgáltatna!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.