Téli olimpiai kiadást kap a Galaxy Z Flip3 5G


A Samsung az Olimpiák kiemelt támogatója, így senki se érjen meglepetésként, hogy a 2022. február 4. és 20. között zajló pekingi téli játékokra készültek egy különleges kiadással. Szakítva a hagyományokkal, most egy olyan termékcsaládból adnak ki limitált kiadásban, amire az előző években nem volt precedens – pedig lehetett volna. A reflektorfényt a Galaxy Z Flip3 5G kapja, ami az úgy nevezett Winter Dream White színben fog pompázni. A dél-koreai vállalat mindig is adott a szépségre, és ha valakinek tetszik a legkompaktabb összehajtható készüléke alapvetően, akkor bizony ezért oda-visszalesz, mert egyszerűen nincsenek rá szavak, annyira gyönyörű lett.

A termék felhívó kreatívja.
Forrás: Samsungeshop.com.cn

Az ‘SM-F7110AWCCHC’ típusszámon számon tartott termék magában rejt egy s mást, viszont, ami a legfontosabb, hogy vélhetően csak a kínai piac vásárlói nevezhetnek be rá, függetlenül attól, hogy lenne más régióban is biztosan vevője. Belistázása csak a helyi Samsung webshopjába történt meg, ahol 7,999 kínai jüan-ot kérnek érte, azaz átszámítva nagyjából 1.258 dollárt.

A színére visszakanyarodva, halovány rózsaszínre emlékeztet a Winter Dream White. Kicsit a Galaxy Watch Active Rose Gold-ját idézte meg, de lehet, hogy csaj a mattított hatás csap be. Természetesen a Samsung logója alá odakerült az Olimpiai Játékok hivatalos emblémája.

Nem csak ennyit kap az, aki benevez a termékre, ugyanis ahogy azt megszoktuk már, nem csak külső küllemben, hanem belsőben – szoftveresben – is megszépül. A gyári és a Samsung alkalmazások egyedi ikondizájnt kapnak, de nincs másképp a feloldó képernyőnél és a háttérnél. Valószínűleg külsős programok segítségével más Galaxy Z Flip3 5G-re szintén letölthető lesz nem-hivatalos úton, azonban azt tudjuk, hogy nem az igazi.

A limitált kiadású változat 8/256GB-os változatban vásárolható 2022. január 15-től a fenti linken.

Forrás: Samsungeshop.com.cn

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.