Megmutatjuk, milyen színekben pompázik a Galaxy S22 termékcsalád


Január utolsó napjaiban egyre inkább érződik, hogy nagyon közel vagyunk a következő év eleji csúcskategóriás készüléknek a bemutatójához. A Samsung visszatér a gyökereihez, ismételten februári Unpacked eseményen szeretné lerántani azt a leplet, ami nincs is a leendő flagship termékein, ugyanis annyi minden került fel az internetre, hogy nem sok titkot fognak tudni megosztani az érdeklődőkkel – révén, hogy minden idő előtt kiderült.

Nyilván vannak azért nyitott kérdések, amelyek egyelőre meglepetést tartogathatnak, mint pl.: a legcombosabb, S Pen képes terméküknek a neve, ugyanis jelenleg a tech médiumok többsége, köztük a Galaxy Világa stábja is, Galaxy S22 Ultra 5G-ként tartja számon az ‘SM-S908B’ típusszámon futó modelt, amit akár más elnevezéssel illethetnek. Nyilván az ‘Ultra’ jól cseng, csak éppen a jelenlegi felhasználók többsége nem következtet a Note-érának a tovább öröklésére. Kell azért egy-két év, hogy mindenki fejében meglegyen a beolvadásnak a ténye. Aztán ott van az Exynos vs Snapdragon évenkénti cica-harca, amelyben Európa bizony érintett – hiszen hozzánk előbbi érkezik, ami a Benchmark pontok alapján azért küzd a jobb helyért, kevés sikerrel.

A Galaxy S22-k már One UI 4.1-gyel érkeznek. Ez biztos. Nagyjából azt megint csak lehet sejteni, hogy árban közelíteni fogják az elődjüket – bár ha a Galaxy S21 FE 5G és a Galaxy S20 FE árát vesszük górcső alá, akkor azért egy minimális felfelé kimozdulás mutatkozhat 10-20 ezer forinttal annak függvényében, hogy éppen melyik készülékről van szó.

Amondó vagyok, hogy összpontosítsunk a főszíneikre, ha már a TechInsiderBlog közzétette. A képek által egyre inkább körvonalazódik, hogy a Burgundy ≠ Dark Red színnel. Ez valahol csalódás, mert sokan ezt vártuk, de ettől még ne temessük, mert élőben lehet, hogy hozza a várt hatást. Mellesleg a zöld egyre több teret kap a Samsung kütyük világában – csak éppen azt bánom, hogy a Galaxy S6 Edge-es Green Emerald-ot nem tudják feléleszteni! Nézzük csak!

A Galaxy S22 5G termékek színválasztéka:

A Galaxy S22+ 5G termékek színválasztéka:

A Galaxy S22 Ultra 5G termékek színválasztéka:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.