Reflektorfénybe kerültek a tartozékok a Samsung.com webáruházban


(FRISSÍTVE: 04.13. 11.52 – Mostantól lehet a kedvezménnyel érni, javították a hibát. Külön cikk is lesz róla.

04.12. 07:46 – Egyelőre még mindig fennáll a probléma. Utána kérdezünk, hogy várható-e promóció hosszabbítás!

04.11. 16:16 – Várhatóan ma már nem oldódik meg az oldal problémája, így holnap próbálkozzatok a kedvezmény használatával! – kaptuk hírül. Addig viszont van lehetőség szemezgetni, hogy mely három tétel legyen az!)

A Samsung.com webáruházával többször foglalkoztunk az oldalon. Nem véletlenül, hiszen akadnak olyan promóciók, amelyek minden csatornán lévővel simán felveszik a versenyt. Pl.: nem tudom, hogy tudtátok-e, de ha ott rendeltek elő bármilyen terméket, amihez jár ráadás termék, akkor nem kell külön vesződnötök a Samsung Members applikáción belül azzal, hogy leadjátok az igényléseteket, automatikusan érkezik a termékeddel. (Nyilván annyi a hátránya az egésznek, hogy nincs lehetőséged választható ráadás terméknél a színt megmondani, de annyi baj legyen.)

2022. április 7-én elstartolt egy olyan kedvezmény, amely a kiegészítőket veszi górcső alá, ennek értelmében, érdemes elgondolkodni, hogy kellhet-e valami a rokonoknak vagy ismerősöknek, mert minél több minden van a kosárba pakolva, annál nagyobb a kedvezmény.

A promóció felhívó kreatívja.
Forrás: Samsung

Az „Accessory Festival” névre keresztelt kezdeményezésnél arra kell odafigyelni, hogy csak és kizárólag a Samsung.com webáruházában van jelen, illetve csak a „Tartozékok” fül alatt lévő termékekre lehet aktiválni a leárazást. A promóció: 2022. április 14. 23:59-ig tart – viszont a minap valamiért a rendszer rosszul veszi be a pénztárnál az árcsökkentést, így javaslom, ha nem adná meg az árlecsapást, akkor térjetek vissza kicsit később. Információnk szerint, az oldalt üzemeltető fejlesztők képben vannak a hibával.

A promóció pofonegyszerű:

  1. Ha 1db kiegészítőt teszel a kosaradba, akkor 30%-os kedvezményben részesülsz,
  2. Ha 2db kiegészítőt, akkor mindkettőnél 35% jön le a teljes árból,
  3. Ha 3 db-ot vásárolnál, akkor érheted el maximumot, ugyanis ilyenkor mindhárom esetében 40%-os árleszállítással számolhatsz.

Azért ez így eléggé korrekt. Főleg, hogy nem kell azon aggódnod, hogy a kiszállításnak is van némi felára, mert már a végárba van foglalva, ugyanis ingyenes.

A kedvezményhez kapcsolódó részvételi feltételeket és szabályzatot itt olvashatjátok el.

A szemléltetés kedvéért egy példa, miként spórolhattok!
Forrás: Samsung

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.