Korrekt reakció a tartozékos promócióra!


Tegnap számoltunk be a Samsung.com egyik promóciójáról, melyben a tartozékok kerültek górcső alá, azonban nem a legjobb napot választottunk a cikk publikására, ugyanis a kedvezmény levonása éppen hibára futott, így ezer forintok helyett maximum száz forinttal jártatok volna jól, ha éltek a vásárlás lehetőségével. Akkor rákérdeztünk külön az oldal supportjára, mi is valójában a jelenség, és mire várható annak megoldása, melyre azt a választ kaptuk, hogy dolgoznak a hiba elhárításán, amit valószínűleg csak mára fognak tudni orvosolni.

Ez megtörtént! Ma délutántól már bátran rendelhettek a Tartozékok menüpont alul, ugyanis, ha 1db-ot tesztek a kosaratokba, akkor már egyből 30%-os kedvezményben részesültök; 2 db-nál 35%-osban, míg 3 db-nál 40%-osban. Érdemes így Húsvét előtt rákérdezni a családban, hogy kell-e valami esetleg!

Fotó: Galaxy Világa

A címsorban korrektséget említettem. A Samsung.com webáruháza senkit sem szeretne átverni, hiszen az az érdekük, hogy minél többen válasszák a gyártó hivatalos webshopját, ezért 2022. április 14-i promóciós zárónapot kitolták április 20-ig.

Mindez a módosult is a részvételi feltételeiben:

„4.1. A Promóció 2022. Április 07. napján 00 óra 00 perctől – 2022. április 20. napján 23 óra 59 percig, vagy a Promócióban Résztvevő Termékek Samsung Webáruházban megtalálható készleteinek erejéig, vagy visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”).”

Ha kellene tippet adnom a vásárláshoz, akkor javaslom a vezeték nélküli töltőpadok beszerzését, vagy éppen akadnak teljesen jó óraszíjak is. Részemről, egy Galaxy SmartTag+, valamint két töltő került vásárlásra még múlt héten. Ilyen kedvezménnyel márkaboltokban se találkozhattok, ugyanis általában Glamour­ és Joy-napokkor szoktak 20%-ot felajánlani kedvezmény formájában a tartozékoknál, ami itt egyből 30%-ról indultok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.