Különleges országok listáját erősítjük a Galaxy S22 Ultra esetében?


Néhány napja érdekes cikk szúrt szemet, melyet a GSMArena oldala publikált. (Fura módon a SamMobile-on említést se találtam felőle, talán ezért estem gondolkodóban.) Lényege abban merülne ki, hogy a Galaxy S22 Ultra 5G újabb színvariánssal bővül, ugyanisa Fantomfehér, a Fantomfekete és a Burgundi melléérkezik a Fantomzöld. Akkor még nem teljesen „ért le” a poszt mondanivalója, azonban, amikor minap szembe jött újra, kicsit bután néztem magam elé, hiszen Indiát emlegetik, holott ez már előrendelési időszakban kapható volt a magyarországi érdeklődők körében.

Nyilván mondani bármit lehet, de ilyenkor szerencsére van hova nyúlni. Elsőként a Samsung.com oldalára (feltételeken belül, a melléklet 2. sz. Kedvezmény részében!) mentem fel, mert derengett, hogy négy színnel reklámozzák a szériát! Igazam is lett, ugyanis a Burgundi és a Fantomfehér között foglal helyet az egzotikus szín. Szinten derengett, hogy írtam róla a Galaxy S22 azonosítási segédletes cikkben.

A Galaxy S22 Ultra 5G zöld színben a Samsung.com webáruházban.
Forrás: Samsung Magyarország | Kreálta: Galaxy Világa

Magyarországon csak „Zöld” elnevezéssel van számon tartva a Phantom Green elnevezési színvariáns. Abban a cikk írójának igaza van, hogy csak a 12/256GB-os kondícióban került forgalomba, illetve azt is tisztán értem, hogy Indiára fókuszálnak; pontosan ezért fogalmaztam úgy, hogy különleges országok sorát erősítjük azáltal, hogy nálunk már a kezdetek óta jelen. De akkor miért nem találkoztatok vele? – teljesen jogosan tehetnétek fel a keresztkérdést!

A Samsung.com webáruházáról érdemes tudni, hogy olyan termékek és bizonyos termékeknek a színei is kaphatók, amelyek más (kereskedelmi) csatornákon (pl.: Euronics, Media Markt, stb.) nincsenek jelen. Ha visszaemlékeztek a Galaxy Z Flip3 5G-re, akkor derenghet, hogy a Szürke, a Fehér és a Világos rózsaszín exkluzív színe volt, felár nélkül lehet(ett) rendelni. Igaz, nincs külön kihangsúlyozva, hogy a zöld az lenne a Galaxy S22 Ultra 5G eseténél, viszont ott a webáruház ajánlatai között – és árban ugyanannyit kérnek érte, mint a másik három színért.

Amire kíváncsi leszek, hogy a Grafit, a Red és a Sky Blue különleges színek közül, melyiket akarják majd hónapok múlva elhozni vérfrissítőként; amelyeket már többek között az USA-ban vagy éppen Dél-Koreában felármentesen is lehet vásárolni!

Zárásképpen mutatnék fotót, ehhez a „különleges színhez”:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.