Érvek a Galaxy M53 5G mellett


Dilemmák közepette lennék, ha most kellene 200 ezer forint környékén telefont vásárolnom. Szóba jöhetne a Galaxy S20 FE-nek a Snapdragon-os változata a felső berkekből, valamint a középkategóriából: a márciusban bemutatott Galaxy A53 5G és az áprilisban leleplezett Galaxy M53 5G. Szokták mondani, hogy a felsőkategóriát egy közép úgy sem fogja meghaladni, de azt se feledjük el, hogy a Fan Edition készülék 2020 őszén debütált.

Ha naprakész készülékben gondolkodnék, akkor a Galaxy S20 FE-t egyből kizárnám, mert mégis csak a kategóriájának belépőszintjét képviseli. A Galaxy A53 5G mellett szólna a méret, ugyanis a 6.5 inches kijelző még elfogadható. Mellesleg fényerőben is a 800nit eléggé szép teljesítmény. Számomra az Exynos processzorok szimpatikusabbak, mint a MediaTek-esek – de ha ezt félretesszük, akkor talán a másik érv mellett a gyártástechnológiában mutatkozik, hiszen az 5 eggyel kisebb, mint a 6, tehát energiatakarékosabbnak kellene lennie papíron. A kameráról se smafu, mert hiába dolgozik kisebb MP-en, azért azt az OIS helyre teszi. Tehát, részemről a Galaxy A53 5G lenne a befutó.

A cikk viszont a Galaxy M53 5G-ről szólna, így azt a 108MP-es érzékelőt csak elővenném, mert ilyennel maximum az a Galaxy A73 5G rendelkezik még, amelyik elkerülte (egyelőre?) az európai piacot. Ergo, aki utóbbi debütjét várja, az talán elgondolkodhatna, hogy pre-order keretében benevez az indiai testvérére, ami valószínűleg kedvezményesebb áron érkezett meg, mint az érkezne.  Mutatnék pár évret mellé, amit a Samsung India tett közzé Youtube csatornáján.

A ‘tovább mögött’ megnézhettek még néhány promóciós videót, valamint a bejelentési eventjét!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.