Alsóbb kategóriában erősít a Samsung


Gondolhatnánk, hogy az augusztusi Unpacked eventig a Samsung nem tervez piacra dobni készüléket, azonban erről szó sincs. Nem csak a felsőkategóriában érkezhet utánpótlás, hanem alsóbb berkekben is. A magyarországi képviselet oldalán bukkant rá a Galaxy Világa stábja az alábbi friss belistázásokra, amely az ‘SM-A236B’ típusszámra hallgat, azaz a korábbi évek trendjét alapul véve ez vélhetően a Galaxy A23 5G lehet.

Visszatekintve az időben, éppen ideje lenne, hiszen anno a Galaxy A22 5G tavaly júniusban lepleződött le. Akkor mondjuk ugyanekkor mutatták be a szimpla LTE modellt, most azonban nincs kilátásban a páros debütálás. Nyilván ne tessék törölni a jövő béli feltűnését, csak éppen csekély az esély rá a közelebbi jövőben.

A Galaxy A23 5G belistázása a Samsung Magyarországon.
Forrás: Samsung | Találat: Galaxy Világa

Négy termék típusszáma található meg a Samsung Magyarországon:

Szerencsére, aki egy picit ismeri a dél-koreaiak gondolkodását, az hamar megfejti, hogy első körben 32GB-os és 64GB-os kiszerelésekben érkezik, melyre az ‘U’ és a ‘V’ betű utal az EUE végződés előtt. A színek tekintetében: a fekete (ZK), a világoskék (LB) és a fehér (ZW) lesz a választható opció. Bár azt kétlem, hogy adott méretből, adott színt hoznának csak, ez a lista vélhetően még bővülni fog, hiszen égetően szükség lenne a 128GB-os (K) basic-end modellre.

A világsajtó se igazán tudja, miben mutat majd újat az 5G-n kívül, mégis csak könyvelhető: az 5.000mAh-ás akkumulátor kapacitása, a 25 wattos gyorstöltése, a legalább v5.0-ás Bluetooth szabványa, illetve az optikai képstabilizátorral ellátott 50MP-es főkamerája. Vélhetően PLS LCD kijelző helyett egy erősebb nitt számú panellel vértezik fel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.