Regisztráltál már?


A Samsung már visszaszámlálásban van, hiszen 4 nap múlva a megtartják a nyári időszak egyik legmeghatározóbb, legfontosabb Unpacked eseményét, ahol a következő generációs hajlítható okostelefonjairól hull le a lepel, illetve vélhetően ugyanekkor kerül bemutatásra a Galaxy Watch5 termékcsalád és a Galaxy Buds2 Pro.

Világszerte elstartolt a Samsung.com-on egy pre-registred kampány, melynek lényege abban merülne ki: ha érdeklődsz az új termékek iránt, akkor érdemes afféle feliratkozást megkísérelni, amit a dél-koreai vállalat 1 db 25 ezer forint értékű Samsung webáruházban felhasználható kuponnal ajándékoz meg.

A Samsung Magyarország aloldalának képernyőfotója.
Forrás: Samsung | Kreálta: Galaxy Világa

Egyelőre nem tisztázott, hogy mire lehet felhasználni majd a vouchert, de mivel augusztus 10-ére ígérik a korrekciót, valamint a kiküldést, vélhetően az új termékek nyitó árát lehet csökkentetni általuk. (Máskülönben, már rég hivatalos lenne a felhasználás, de mivel „nagy rejtély övezi”, mik érkeznek a közelebbi jövőben, így nem közölhetik a leleplezés napjáig.)

A weboldalon egyébként ezt is közzétették:

„A tájékoztatás nem teljes körű. A 25 000 forint értékű Samsung Webáruház kupont a 2022. augusztus 10-én esedékes Galaxy Unpacked eseményt követően küldjük ki az előregisztrálóknak. A kupon felhasználhatóságának részleteiről is ekkor adunk bővebb tájékoztatást. A 25 000 forint értékű kupon felhasználási ideje: 2022. augusztus 10-25.”

Ha tippelnem kellene, akkor a Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4 termékek előrendelési időszaka maga a kuponnak a felhasználási időszaka.

Te megtetted már az szükséges lépéseket a voucher megszerzéséért? Mielőtt még valaki kérdezni, tisztán le van írva, hogy csak a Samsung.com webáruházban lehet érvényesíteni, így se a márkaboltokban, se más csatornán ne is próbáljátok beváltani. Ez azért valamelyest fájópont, mivel csak magánszemélyek tudnak rendelést leadni, cégként sajnos nincs lehetőség rendelni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.