Mutatjuk a Galaxy Z Flip 4 és Galaxy Z Fold 4 hazai árait, illetve bevezetési promócióját!


Immáron a második olyan nyár végi Unpacked Event-jét tartja a Samsung, amely nem a Galaxy Note-termékekről szól. Tavaly szakítottak az egy évtizeden keresztüli hagyományával, melynek következtében: a Galaxy Z készülékeket léptették a helyükre: mert szerintük, ez lesz a jelen és a közel jövő okostelefon vonulata. Talán nem áll messze a valóságtól ez a nézőpont, mégis csak az év második felére mindig olyan flagship modellben gondolkodtak, ami valamilyen szinten kitűnik a tömegből. Mindezt régen az S Pen és a kikupálódott operációs rendszer jelentette; most a hajlítható elképzeléseikkel szeretnének trendet diktálni.

(Csak szimplán zárójelesen említeném meg, hogy a közelebbi jövőben szép sorba érkeznek a konkurens gyártóktól a hasonló megoldások, mint pl.: a Xiaomi-tól a Mix Fold2, a Moto-tól a razr 2022, az Oppo-tól a Find N2, a Honor-tól a Magic V2 vagy a Huawei-től a Mate X3. Ergo, mások is beállnak a dél-koreai gyártó mögé.)

A Galaxy Z Fold 4 5G és a Galaxy Z Flip4 5G termékekre úgy tekintsünk, mint egy lassan fél évtizede köztük lévő technológiai újításnak a tökéletesített megoldásaira. Már 2016 körül az éterbe került, hogy a Samsung hajlított terméket dobna piacra, azonban 2019-ig várnunk kellett a Galaxy Fold debütjáre. Azóta három generáció már mögöttük van, a negyedik pedig éppen terítéken, hogy bebizonyítsa: nem kell félni ezektől a megoldásoktól. Ami volt gyermekded betegség, az javításra / orvoslásra került az elmúlt évek alatt. Mivel részletesen fogok mindegyik modellel foglalkozni, így most evezzünk más vizekre.

A Galaxy Z Fold4 5G tejes szélességében!
Forrás: Samsung

Mutatnám, hogy a Galaxy Z Fold 4 5G milyen árponton nyit:

TermékRAM/ROMÁrSzínválaszték
Galaxy Z Fold 4 5G12/256GB779 990 FtSzürkezöld [SM-F936BZABEUE]
Fantomfekete [SM-F936BZKBEUE]
Bézs [SM-F936BZEBEUE]
Galaxy Z Fold 4 5G12/512GB839 990 FtSzürkezöld [SM-F936BZACEUE]
Fantomfekete [SM-F936BZKCEUE]
Bézs [SM-F936BZECEUE]
Galaxy Z Fold 4 5G12GB/1TB944 990 FtFantomfekete [SM-F936BZKNEUE]
A Galaxy Z Fold 4 termékek árai.

Mutatnám, hogy a Galaxy Z Flip 4 5G milyen árponton nyit:

TermékRAM/ROMÁrSzínválaszték
Galaxy Z Flip 4 5G8/128GB479 990 FtLila [SM-F721BLVGEUE]
Grafit [SM-F721BZAGEUE]
Rózsaarany [SM-F721BZDGEUE]
Kék [SM-F721BLBGEUE]
Galaxy Z Flip 4 5G8/256GB499 990 FtLila [SM-F721BLVHEUE]
Grafit [SM-F721BZAHEUE]
Rózsaarany [SM-F721BZDHEUE]
Kék [SM-F721BLBHEUE]
A Galaxy Z Flip 4 termékek árai.
A Galaxy Z Flip 4 5G tejes szélességében!
Forrás: Samsung

Az előrendelésről, valamint az ajánlatokról:

Azok, akik előregisztráltak a Samsung.com oldalán, ajándékba kapnak a pre-order időszaka alá 1db 25 ezer forint értékű vouchert, amelyet a Samsung márkaboltokban, valamint a Samsung.com webshopban tudnak érvényesíteni. Ergo, ennyivel kevesebb lesz a termék. Emellett ismételten előveszik a készülék beszámításos adukártyát, az alábbi módon:

  • a Galaxy Z Flip4 5G esetében, aki él a beszámítás adta lehetőséggel, az 60.000 Ft ráadás összeget kap a beszámított terméken felül,
  • míg a Galaxy Z Fold 4 5G esetében, pedig az 80.000 Ft ráadás összeget

…mellyel olcsóbb lesz megint csak. Ezen kívül, érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a Samsung.com webáruházban általában vannak kuponok, melyekkel tovább lehet csökkenteni a vételárat. Nem csak a weboldalon szokott lenni ilyesmi, mint pl.: most a SAMSUNGNYAR10, amit nem tudom, hogy lehet-e rájuk alkalmazni; de olykor – egyes fórumokon legalábbis ezt írják – a chates ügyfélszolgálat is szokott napi kódokat kiadni, amelyhez 15%-os kedvezmény társul. Szóval, hiába a magasabb ár, ezt bizony lejjebb lehet csökkentetni.

Információink szerint, a Galaxy Z Fold4 5G 1TB-os változata eléggé limitált darabszámban érkeznek az országba, így aki ilyenre vágyik, az mindenképpen az előrendelési időszakban nevezzen be rá.

A Galaxy Z Fold4 5G és a Galaxy Z Flip4 5G előrendelési időszaka: 2022. augusztus 10. 15 órától augusztus 25. éjféléig tart, a termékek várható átadás: másnap, augusztus 26-án veszi kezdetét, ha nem lesz ellátási probléma.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.