Infógrafikán a Galaxy Z Fold4 5G


Javában zajlik a negyedik generációs foldable készülékek bevezetése. Mint azt már említettem, nem kell kivárni a pre-order utolsó utáni napját, hogy kézhez kaphassátok a terméket, ha pl.: egy Samsung márkaboltba befáradtok, kifizetitek a termék árát és van éppen raktárkészletükön, akkor egyből ki is sétálhattok vele. Másfelől, nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Samsung.com webáruházban legalább 10%-os kedvezményhez juthattok, ha használjátok a SAMSUNGNYAR10 kupont; bizonyos esetekben pedig 15%-hoz, ha a chates ügyfélszolgálat éppen tud kódot kiadni.

Szeretem az ilyen infógrafikákat, mert a gyártó rásűríti az éppen kulcsfontosságú újításokat. Számomra pl.: totál meglepő húzás, hogy az 1TB-os modell „csak” 12GB-nyi RAM-mal érkezett, hiszen a Galaxy S21 Ultra 5G 512GB-os változatába már anno 16GB-ot szereltek. Nagy újítások között tartható számon a kijelző képfrissítési tartomány, ugyanis már 1Hz-en is képes dolgozni, míg az elődnél a minimum érték 10Hz volt. Természetesen a dual SIM mód adott, viszont a második kártyát eSIM-esíteni kell, mert fizikai slotot nem kapott. A termék amúgy 8g-mal könnyebb lett, ami nem hangzik soknak, de ha egész nap a kezedbe van, akkor azért megérzed egy idő után. Ahogy az várható volt, a Snapdragon új generációs lapkája adja az erőforrását, ami bizony az Exynos fölé magasodott 2022-ben is – a Galaxy S22 tulajdonosok nagy hátrányára.

Nemsokára részletesebben is beszámok az újításokról. A főbb jellemvonásokat az alábbi grafikáról tudjátok magatokévá tenni:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.