Infógrafikán a Galaxy Watch5 Pro


Nagyot vállalat a Samsung, hiszen a Galaxy Watch5 Pro megszakított egy olyan irányt, amely egyértelműen azonosított a dél-koreai gyártót: elhagyta a lünettát. Jómagam, aki anno a Samsung Gear-rel kezdtem az okosóra pályafutásom, a Samsung Gear S2 Classic-nál szerettem meg a forgatható fizikai funkciógyűrűt, amellyel a navigáció egyszerűen könnyed és egyértelmű. A kattanás érzettel tudtam, hogy megtörtént a jobbra vagy a balra navigálás. Kicsit később a Galaxy Active 2-nél léptek egy olyant, hogy imitálni kezdték rezgéssel, mert a sportosabb vonalnál el akarták hagyni. Most, 2022-ben pedig úgy fest a helyzet: nincs az új generációs okosórái között lünettás variáns, helyette egy peremet kapunk, ami részben emlékeztet rá.

A nagyot vállalás másik frontját az extrán nagy akkumulátorkapacitás jellemezi, hiszen 590mAh-ást előzőleg egyetlen modellbe – még a Gear S-be – sem helyeztek el, cserébe viszont hasonló üzemidőt ígértet, mint az utolsó Tizen rendszerrel működő Galaxy S3 Classic-ok. Cserébe egy bikább processzort, nagyobb tárhelyet és számos olyan funkciót kapunk, ami ténylegesen megkülönbözteti a versenytársaktól.

Nem utolsó sorban a kijelző védelemről szeretnék megemlékezni, hiszen a zafír kijelzője 29GPa nyomásnak áll ellen, míg a Galaxy Watch4 Classic Gorilla Glass DX+ kiadása mindössze 15 GPa-ig védett. A töltési idejéről napközben értekeztünk, ha kimaradt volna, akkor mindenképpen pótoljátok, mert érdekes látni, hogy a duplázott töltési sebesség látszólag nem hoz gyorsabb teljes feltöltést.

Mutatnám a fontosabb jellemvonásait a szokásos infógrafikán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.