Infógrafikán a Galaxy Buds2 Pro


A Samsung vezeték nélküli fülhallgató termékcsaládja nem a Galaxy Buds-szal, de nem is a Gear Iconx-szel vette kezdetét, hanem a Samsung Level U-kkal. Igaz az nem a TWS szegmenst erősítette, hiszen rendelkezett nyakpánt résszel, de anno a 2016-os időszakban egy meghatározó kiegészítője volt a dél-koreai vállalatnak, amelyet a Level U Pro ANC-vel maxoltak ki. Akkoriban perverzióként lehetett számon tartani azt a specifikációs tényét, miszerint UHQA (Ultra High Quality Audio) minőséget tudott megszólaltatni, hiszen a 24-bites hangzásra fel volt készítve.  

Azért indítottam így a bevezetővel, mert nagyjából fél évtizeddel később a technológia odáig eljutott, hogy ugyanezt a bitsűrűséget egy fülegységbe zárták bele. Elképesztő, mennyit fejlődött, és hova fog a folytatásban. Akkor, amikor már 8K-ban lehet forgatni házi videókat, ne a hangzáson spóroljunk, hallgassatok minél jobb és tisztább minőséget. Ezt pedig a Galaxy Buds2 Pro támogatni fogja.

Ha már hangélmény, ott van az 5.1-es / 7.1-es Dolby Atmos alapú direkt multicsatornás hangzás világ, amit csak szimplán 360°-os Audió Hangzásként ad el a gyártó, és amelynek bevezetése folyamatban, de amikor a streaming platformok, pl.: a Netflix ilyenben szolgáltatja már a tartalmait, mindenképpen előny. Pláne úgy, hogy a 2022-es tévékkel kompatibilissé tették, tehát alkalmazás nélkül működik a termékeinkkel az összekapcsolása. A fülhallgató-egységek is karcsúbbak lettek, 15%-kal kisebbre tervezték, ám az üzemidejéből nem faragtak le.

Mutatnám a főbb jellemvonásait a szokásos infógrafikás fotón.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.