Duplázta a tétet a Samsung


Lezárult az előrendelési időszak. Augusztus 26 óta a termékek bárki számára elérhetők. A foldable készülékeken sokkal nagyobb a hangsúly, mint a Galaxy S-szérián, hiszen trendet szeretne diktálni a dél-koreai vállalat, ami érthető. Immáron a negyedik generációját tálalja az érdeklődők elé, aminél a fókusz a részleteken lesz, avagy a tökéletesítésen. Ez a tény pedig tényleg arra ad következtetni, hogy a technológia kiforrott, nincs okunk ódzkodni tőle. Azon tévhitről se szabad elfeledkezni, mely időközben megcáfolásra került, miszerint a Samsungtól történő közvetlen rendeléssel rosszabbul járunk, ugyanis olyan promóciót rittyentett a magyarországi képviselet az érdeklődők elé, ami borította mindent a javukra.

A pre-order után se szeretné, ha az érdeklődők máshol vásárolnának, ezért az akkori promócióját felüllicitálta. Dupla tárhelyet ad szimpla áron. Ez alatt értsd azt, hogy ha a Galaxy Z Fold4 256GB-os változatát helyezed a kosaradba, akkor valójában az 512GB-ost kapod meg ugyanazért az összegért. A teljesség kedvéért, ismét mutatnék egy táblázatot:

TermékNyitóárPromós árCsere
Z Fold4 512GB839 990 Ft779 990 FtSM-F936BZEBEUE → SM-F936BZECEUE
SM-F936BZKBEUE → SM-F936BZKCEUE
SM-F936BZABEUE → SM-F936BZACEUE
Z Fold4 1TB944 990 Ft839 990 FtSM-F936BZKCEUE → SM-F936BZKNEUE
Z Flip4 256GB499 990 Ft479 990 FtSM-F721BZDGEUE → SM-F721BZDHEUE
SM-F721BZAGEUE → SM-F721BZAHEUE
SM-F721BLBGEUE → SM-F721BLBHEUE
SM-F721BLVGEUE → SM-F721BLVHEUE
Kreálta: Galaxy Világa
Közös fotón a legújabb Galaxy Z-termékek.
Forrás: Samsung

A promóció: 2022. augusztus 26. és szeptember 11. között zajlik, illetve a készlet erejéig.

Ez azonban még semmi. Ugyanúgy jelen van a készülék beszámításos promóció, miszerint a Galaxy Z Fold4 5G-nél 80 ezer, a Galaxy Z Flip4 5G-nél 60 ezer forint értékű ráadás kedvezmény üti a markunk, ha leadjuk egy régi kütyünket. Legyen az okosóra, tablet vagy telefon. Mindezt tovább tudjátok tetőzni augusztus 30-ig a SAMSUNGNYAR10 kuponnal, amellyel 10%-ot kaphattok a végárból; illetve a chaten osztogatott 15%-os egyéni kóddal. (Legjobb tudomásunk szerint kérni kell, és általánosságban adnak is.) Sőt, minap kaptunk 25 ezer forint értékű egyedi kódot, ugyanis fel voltunk iratkozva a hírlevelükre. Ha lesz szabadidőnk, akkor egy összesítő táblázat formájában megmutatjuk, mennyivel lehet olcsósítani a dolgokat, de annyi biztos, hogy ez még a pre-orderes kedvezményt is üti.

Az új okosóráknál szintén csavartak a promóción. Noha eltűnt a 25 ezer forint értékű extra ráadás kedvezmény, amit trade-in esetén adtak, de a szíjas és a Galaxy Buds Live-os promó folytatódik a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch5 Pro-ra – Utóbbi kapja mind a kettőt, előbbi a fülest. Mellesleg a Galaxy Buds2-höz most egy vezeték nélküli töltőpad társul, ami rendelkezik töltőfejjel, ugyanis az EP-P2400TBEGEU az a változat.

Mondanom se kelljen, de a kupon az okoskiegészítőknél ugyanúgy felhasználhatók. Mit szóltok a pre-order utána ajánlatokhoz?

Utószó: nyilván van egy rossz hírünk, ugyanis, ha az 512GB-os Galaxy Z Fold4 5G feketétől eltérő színében gondolkodnál, akkor megálljt kell mondanunk, mert az 1TB-os modell csak abban kapható, így hiába teszed kosárba a zöldet, nem fog nagyobb tárhelyűt felkínálni. Ezért is írtuk a táblázatba, hogy mely variáns helyet mit adnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.