Infógrafikán a Galaxy Z Flip4 5G


Jelenleg az a helyzet, hogy a Samsung Magyarország olyan üzletpolitikát folytat, ami szerint nincs értelme benevezni az előző generációs foldable termékekbe, mert nagyjából ugyanazon az árpontot meg lehet a promóciók keretében vásárolni. Ezért se értek egyet azzal a nukeni által készített felméréssel, miszerint Magyarország azon országok listáját erősíti, ahol az egyik legdrágább, mondjuk a Galaxy Z Flip4 5G. Ez hazugság! …vagy legalábbis ferdítés, mert az tény és való, hogy a 128GB-os variánsért 479 990 Ft-ért kínálja a weboldalán a hazai képviselet; az meg egy másik, hogy számos olyan engedmény van, amivel 320 ezer forintra is levihető a végösszeg.

Meglátásom szerint, hiába szeretnék a Galaxy Z Flip-termékcsaládot közkedveltebbé tenni, mégis csak Galaxy Z Fold a kelendőbb. Kicsit azt érzem, mint ha az érdeklődő közönség a Galaxy Note-utódjaként tartaná számon, megfeledkezve a kisebb modellről. Mint anno a Galaxy Note20 és a Galaxy Note20 Ultra – ahol utóbbi volt a népszerűbb.

A Galaxy Z Flip4 ettől függetlenül egy remek készülék. „Kicsi a bors, de hatékony és erős.” – bátran hozzá tehetném, mert Samsung tényleg nem spórolt belőle ki semmi lényegit. Ugyanúgy megkapta az erős Snapdragon processzort; ahogy az IPX8 besorolást is. A hardveres megoldások mellett a szoftverjénél a FlexCam az, ami felnyílhatja a vloggerek szemét, mert kvázi egy kézi kamerát csinálhatsz a készülékedből, ami a mai tartalomgyártástól túlzsúfolt világban egy eléggé meghatározó érv.

Mutatnám a főbb jellemvonásait a szokásos infógrafikán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.