Az új Galaxy Z okostelefonra is vonatkozik a Galaxy Premier Szolgáltatás


Több mint két éve foglalkoztam utoljára a Galaxy Premium Szolgáltatásával a Samsung Magyarországnak. Aki Galaxy Z-termékkel, vagy Galaxy Fold-dal rendelkezik, az jó, ha tudja, hogy bőven a kiemelt ügyfelek között tartják számon. Ez alatt értések azt, hogy ha bármiféle problémád, hibád akadna a készülékeddel, akkor a 06-80-SAMSUNG betűkre kiadott telefonszámon keresztül tudtok segítséget kérni – ha pedig az éppen aktuális ügyintéző nincs a helyzet magaslatán, azaz nem tud segítséget nyújtani, akkor visszahívnak. Ezt a szolgáltatást az előző modellek mindegyike megkapta, így várható volt, hogy a Galaxy Z Fold4 5G és a Galaxy Z Flip4 5G se fog kimaradni a jóból.

A Galaxy Z Fold4 5G szélesebb infinity kijelzője.
Forrás: Samsung

Megcsúszva bár…, a Samsung Magyarország a termékek premierje után közleményben hívta fel a közönségének figyelmét, hogy akik az alábbi helyeken vásárolták meg a legújabb foldable-ök egyikét, azok jogosultak részben erre. Íme a lista:

 • Samsung.com webáruház
 • Samsung Experience Store-ok és az azokhoz kapcsolódó webáruházak
 • Szolgáltatók:
  • Telekom
  • Yettel
  • Vodafont
 • Euronics üzletek és annak webáruháza
 • Media Markt üzletek és annak webáruháza
 • Extreme Digital – Emag
 • Notebook.hu
 • Ipon.hu
 • Aqua.hu
 • Alza.hu
 • Speedshop.hu
 • BestByte,hu
 • FirstPhone.hu

A segítség nyújtás mellett van még egy fontos része a szolgáltatásnak, ami az esetleges kijelző-cserére fókuszálna. Ez annyit jelentene, ha bármilyen törés okozta kár keletkezne a foldable-öd hajlítható kijelzőjében (úgy nevezett Infinity Flex kijelzőben), akkor azt a gyártó a vásárlástól számított első évben egyszeri alkalommal kedvezményesen cseréli. Fontos, hogy csak számlával és hivatalos jótállási jeggyel lehet mindezt igénybe venni, valamint nem terjed ki az esztétikai sérülések javítására a szolgáltatás. (Bár nekem ez eléggé fura, mármint miért kellene összetörni a telefonom kijelzőjét ahhoz, hogy igénybe vehessem akkor, ha mondjuk egy méretes karcolás, ami alapvetően nem befolyásolja a működést, csak a szememet frusztrálja, van rajta.)

Ennek fényében tényleg eléggé csökkentett áron lehet javítani a kijelzőt. Mutatnám a megszokott táblázat formájában, mennyi lenne az annyi:

TermékJavítási költség:
Galaxy Z Flip4 5G29 990 Ft
Galaxy Z Fold4 5G49 990 Ft
A Galaxy Z Flip4 5G is összecsúkható!
Forrás: Sasmung

A teljesség kedvéért mutatnám, mennyi az annyi a régebbi modelleknél:

TermékJavítási költség:
Galaxy Fold LTE63 500 Ft
Galaxy Z Flip LTE46 990 Ft
Galaxy Z Flip 5G49 990 Ft
Galaxy Z Fold2 5G63 500 Ft
Galaxy Z Flip3 5G25 990 Ft
Galaxy Z Fold3 5G39 990 Ft

Magát a javítást viszonylag kevés helyen végzik országos szinten. Nemsokára utána kérdünk, hogy az akkori szervizlista bővült-e, viszont az leszögezhető, hogy a budaörsi fő szervízpontba, a TMX Solution Kft.-be fog beérkezni a legtöbb termék. Természetesen, a vásárlóknak van lehetősége a vásárlás helyén történő leadásra, és elküldettetésre; valamint megannyi szervízen keresztül.

Zárásképpen, még két fontosabb dolgot emelnék ki, amit mindenképpen tartsatok szem előtt:

„A Kedvezményes Kijelzőcsere nem vehető igénybe esztétikai hibák (pl. karcok), illetve folyadék okozta sérülések, valamint hibák javítására, így a Promócióban Résztvevő Termék Infinity Flex Display, kihajtható határtalan kijelzőjén található zsírtaszító réteg kopása esetén sem, mivel az a Promócióban Résztvevő Termék működését nem befolyásoló, esztétikai tényező.”

részlet a szabályzatból.

„A Kedvezményes Kijelzőcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, amennyiben a Promócióban Résztvevő Termék kizárólag olyan töréssel, repedéssel vagy fizikai sérüléssel rendelkezik, amely funkcionális hibát okoz a Promócióban Résztvevő Termék rendeltetésszerű használatában vagy akadályozza annak biztonságos használatát. Amennyiben a Promócióban Résztvevő Termék más, a jótállás keretei között nem kezelhető hibával is rendelkezik, úgy a Promócióban Résztvevő Termék gyári állapotba történő visszaállítása önköltséges (fizetős) keretek között történhet meg, valamint a jelen Promóció keretein belül biztosított Kedvezményes Kijelzőcsere kizárólag ezt követően vehető igénybe.”

részlet a szabályzatból.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.