Odafigyelnek a Galaxy Watch3 felhasználóira


Rövid időn belül már a második frissítéssel ajándékoztatja meg a Galaxy Watch3 felhasználóit a Tizen csapata. Augusztusban rengeteg termék mellett kapott GPS javítást az okosóracsalád, ami egy biztonsági rés foltotásának tulajdonítható – még ha ez ilyen formában nincs is leírva. Nem a hiba jelenlétére akarom felhívni a figyelmet, inkább arra, hogy azelőtt tavaly decemberben nyúltak a rendszerhez, ami nem ma volt.

A Galaxy Watch3-nál most sem történt világmegváltás, csak éppen naprakésszé tették. Hoztak két új számlapot, mert abból alapvetően sosem elég, illetve a Samsung Health-be épített horkolás érzékelése jelent meg, mégis csak a minőségi alvás elmaradásának egyik befolyásoló tényezője.

A Galaxy Watch3 beírta magát a Tizen történelemkönyvébe, hiszen utolsó mohikán szerepét tölti be. Az utána következő modelleknél már WearOS-szel operálnak a fejlesztők, ami elterjedtebb és nagyobb támogatással rendelkezik. Ettől függetlenül nem szabad leírni, hiszen a rendszer kiforrott, amit az üzemidejénél olykor a Galaxy Watch4 felhasználók el is irigyelnek, mert mindmáig felülmúlja. Már csak az a keresztkérdés, hogy ezt a kisebb update-et az elődökre elhozzák-e vagy húztak egy láthatatlan határt?!

Az oksóra frissítését a Galaxy Wereable applikációban keressétek. Ha még nem ajánlotta fel az operációs rendszer, akkor célszerű manuálisan ránézetni. Nem csak a kisebb és a nagyobb modell, hanem az eSIM képesre is befutott. Feltelepítettétek már?

Fotó: Samsung

Buildszám: R8xxXXU1DVH4
Tizen verziója: Tizen 5.5.0.2
Kiadás dátuma: 2022-09-28


Íme a frissítés hivatalos leírása:

  • Óraszámlap: Élvezze az új és továbbfejlesztett óraszámlapokat gazdagabb stílussal és testreszabható lehetőségekkel.
    • Két új óraszámlap került hozzáadásra. (Profi analóg, Animáció száma)
  • Samsung Health
    • A frissített „Napi tevékenység kijelzőnek” köszönhetően a Mobil Egészség adatai szinkronizálásra kerülnek a nagyobb kényelemért.
    • Horkolás észlelésekor mobiltelefonja rögzítési funkciót nyújt alvás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.