Tökéletesítésre hajtanak a Galaxy S23 Ultra 5G-nél


A Galaxy felhasználók egyik része az Android 13 debütjét várja, a másik pedig, hogy milyen információk látnak napvilágot a Galaxy S23 termékcsaládról. Szeptember végén nincs más a fókuszban, mint, hogy majd mit fog tudni a következő generációs Galaxy S-széria. Találgatások már javában vannak, hiszen a Samsung kutatói 200MP-es képérzékelőt fejlesztettek ki közösen a Xiaomival, azonban meglepődnénk, ha a versenytársa tartós tesztje előtt hoznák el. Október közepén várható egy tech rendezvény, ahol a One UI 5.0-át és más egyebeket leplezhetik le, viszont az év utolsó negyedévé inkább a promóciókról fog szólni, mint sem új termék bevezetéséről. Ha tippelnem kellene, akkor januárig csak a leak információk összeírását fogjuk megejteni – mert várhatóan előbb, biztosan nem kerül a piacra.

Az első CAD file-okból kinyert információk persze beszédesek azoknak, akik millimétereken akarnak lovagolni. Bár nem kell hozzá nagy ész, hogy rájöjjünk, a Galaxy S23 Ultra-nál a tökéletesítére fognak rámenni a fejlesztők. Tovább faragják azokat a határokat, amellyel az év Galaxy-ját tudják elhozni az Android felhasználók körében.

Milliméterekkel közelebb a tökéletes mivolthoz.
Forrás: Twitter

Mint az a fenti fotón jól látszódik, tényleg csak milliméteres reszelgetésnek leszünk szemtanúi. A formaterven nem akarnak változatni, mert a jól bevárt síkképernyő szükséges a „papír” imitálásához, mégis csak jegyzetelési hatás fokozása érdekében ez egy igen fontos húzópillért az Ultra-nál. A képernyőterületét még közelebb viszik az alumínium kerethez, ezzel 1.9mm körüli értékre csökkentve a korábbi 2.6mm-t. Nyilván ezek csak fikciók, nincs a gyártó oldaláról megerősítés. Az sincs kizárva, hogy direkt szivárogtatnak, hogy felmérjék a piac reakcióját, s ezáltal a még távolabb lévő februári debütöt előkészítsék.

A fizikai méreteiről is akadnak szivárgások, amelyet táblázatba foglalva prezentálnék a könnyebb áttekinthetőség mivoltából:

Galaxy S22 UltraGalaxy S23 Ultra
Magasság:163.3mm163.4mm
Szélesség:77.9mm78.1mm
Vastagság:8.9mm8.9mm
Forrás: Twitter

Szerencsére akadtak lelkes rajongók, akik összeszedték, milyen külsőségekben érzékelhető a változás. Köztük van az, hogy a lézeres autófókusz és a 3x-os teleobjektív kamera kitüremkedését száműzik. Nem mintha különösebben sok vizet zavart volna. Csökkentettek az ívességén a terméknek. A képernyőre pillantva pedig hamar leszögezhető, hogy szélesebb lett, kisebb kerettel és vékonyabb előlappal.

A Galaxy S23 Ultra-nál egyelőre nem túlságosan érzékelhető, miben szeretne elődjéhez képest megújulni. Sehol forradalmi megoldás, helyette olyan, mint ha a Galaxy Note-utódját akarnák még tökéletesebbé tenni. Ti, mivel lennétek elégedettek? Mi kerüljön bele?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.