Már a negyedik One UI 5.0 bétafrissítésnél járnak a Galaxy S22-k


Immáron a negyedik bétafrissítése érkezett meg az Android 13-nak a Galaxy S22 termékekre. Legelőször az Egyesült Államokban, majd pedig Németországban és Indiában eresztették útjának a méretes update-et, amelynek keretében akadt javítani való. A jelek szerint, ez az operációs rendszer átállás se megy olyan zökkenőmentesen, mint ahogy azt a kezdeti időszakban elképzelték. Ilyenkor a felhasználók örülhetnek, hiszen a stabil változat előtt rengeteg bug fixálásra kerül, melynek hatására csökken annak a valószínűsége, hogy az adott frissítési lehetőséget később visszavonják – mint azt anno a Galaxy S10-eseknél tették.

A negyedik csomag firmware-verziója ZVJ2-re végződik. Mint arra felhívtam a figyelmet, valóban méretes a csomag, hiszen ~1.500MB-os nagyságával nem néhány hibának a javítását rejti magában, hanem jóval többét. Akik a harmadik bétaszoftvert használják, mindenképpen ajánlatos a frissítés feltelepítése, amit, ha a rendszer nem ajánl fel, akkor a Beállítások » Szoftverfrissítés menüpontja alatt lévő Letöltés és telepítés elemre koppintva értek el.

Nem tudom, érzékeltétek-e, de kivezetésre került a többfelhasználós funkció, amelyet még az első One UI 5.0 bétafrissítésnél vezetett be a gyártó. A Ne zavarj üzemmód automatikus aktiválása korrigálásra került. Javítottak a rezgésen és a sípoló hangokon. Akadtak gondok az Ultra esetében az S Pen Air Command szegmensében is, amelyeket szintén helyre tették, hogy az élmény a Galaxy S22 Ultra alá ne csökkenjen.

Ahogy a külföldi oldalakat olvasom, a Samsung DeX-nél előforduló elsötétedést is felfedezték a fejlesztők, ami a képernyőzár aktiválásakor lép életbe, ezáltal az kizárja a felhasználót a munkamenetéből.

Aki saját felelősségre becsatlakozna, annak mutatnám a szükséges linkeket:

BetaGalaxy S22
[SM-S901B]
Galaxy S22+
[SM-S906B]
Galaxy S22 Ultra
[SM-S908B]
#1AVG6 → ZVH4AVG6 → ZVH4
#2ZVH4 → ZVHKZVH4 → ZVHK
#1-2AVG6 → ZVHKAVG6 → ZVHKAVG6 → ZVHK
#3ZVHK → ZVI9ZVHK → ZVI9ZVHK → ZVI9
#4ZVI9 → ZVJ2ZVI9 → ZVJ2
Forrás: xda-developers

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.