Október 21-én érkezhet a Samsung W23 termékcsalád Kínába


A Samsung nem fejezte még be a foldable termékeinek piacra dobását. Igaz, nagy újításokra ne nagyon számítson a közönség, csak arra, hogy érkezik a következő generációs Samsung W-széria. A jelenlegi információk alapján, Kínában október 21-én kerülhet bemutatásra a Samsung W23 5G és a W23 Flip 5G készülékek.Biztosra veszem, hogy egyeseknek ez a termékcsalád semmit sem mond, ami érhető, hiszen az ottani régió egyik különlegességének feleltethető meg. Kvázi, a kínai piacra szabva dobják piacra a Galaxy Z Fold4 5G-t és a Galaxy Z Flip4 5G-t.

A forgalmazásukat a helyi China Telecom kezdi meg. Az elmúlt években csak egy-egy W-termék került bevezetésre, azonban a 2022-es egyedinek számít, mivel egyből kettőt hoznak el. Csak a teljesség kedvéért mutatnám, melyek voltak az előző generációk:

TermékKínai neve
Galaxy Z Fold3 5GSamsung Galaxy W22 5G
Galaxy Z Fold2 5GSamsung Galaxy W21 5G
Galaxy Z Fold 5GSamsung Galaxy W20 5G
Samsung W2019
Samsung W2018
Samsung W2017
Samsung W2016
Samsung W2015
Samsung W2014
Samsung W2013
A Samsung W-termékcsalád.

(A Samsung W2019 és az előtte lévő készülékek többsége, mind a luxus kategóriát célozták meg a kagyló formavilággal.)

A megjelenés napjáig nem várható tényleges megerősítés, milyen árcímkével lesz ellátva egyik-másik modell, de arra lehet számítani, hogy a helyi képviselet a versenytársakhoz mérve fogja ajánlani, hiszen a kínai piacon eléggé el van nyomva a dél-koreai brand. Az előző évekre alapozva, vélhetően nagyon RAM társaságában debütálnak, egyes források szerint nincs kizárva a 16GB-nyi gyorsítótár sem.

Ha a dizájnját vesszük elő, akkor az aranyozottságnak kötelezőnek kell lennie, amelyekre a teaser plakátok is felhívják a figyelmet. Részletek hamarosan, addig barátkozzunk a debütjének tényével.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.