Megvannak a főszínei a Galaxy S23 termékcsaládnak


Az őszi leárazás hullámok közepette szépen szivárognak a Galaxy S23-mal kapcsolatos információk. Most a lehetséges színvariánsait leplezte le Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója, és egyben kijelzőkkel kapcsolatos szivárogtató. Az elmúlt években elég sok pletykából eredő tény került általa napvilágra, így méltán nevezhető megbízható forrás. Október elején tweet formájában tette közzé, milyen színekben pompozhat a következő Galaxy S-termékcsalád, amelyet a Samsung jövő év első negyedévében szeretne forgalomba helyezni. Természetesen, sok meglepetésre ne igazán számítsatok.

Az első renderfotó a Galaxy S23 Ultra 5G-ről.
Forrás: Onleaks x Smartprix

Az általa közölt színvariációk között foglal helyet: a méltán népszerű, és sokak által választott Black, azaz a fekete; a Galaxy S22-nél újra képbekerült Green, azaz a zöld; a csajoknak kedveskedő Light Pink, amely egy haloványabb rózsaszínt jelentene; illetve a Beige, azaz a bézs, amit a mai napig nem tudok hova tenni.

Természetesen, nincs kizárva, hogy a Samsung másképp gondolkodik, és újabbakat hoz be bizonyos modelleknél, mint azt már az előző években tette. Nekem nagyon hiányzanak a tömegből kitűnő színek, mint amilyen volt a Galaxy S10e-nél a Canary Yellow, vagy a magyarországi forgalmat elkerülő Flamingo Pink a Galaxy S10+-nál.

Általában a színportfólió egyediessége érdekében, a nagyobb országokba exkluzív színekkel rukkolnak elő, mint pl.: a Galaxy S22 Ultra-nál a Graphite, a Sky Blue vagy a Red trióval; vagy éppen hozhatnám példaként a foldable készülékeket, ahol bevezetésre került a Bespoke Edition-ös legozás, melynek hatására eléggé sok variációt ki lehet hozni, hogy ezáltal egyedibbé tegyék a flagship modelljüket a vásárlók. Szerintem ezek az irányvonalak jók, és kellenek, mert ezekkel lehet kitűnni a tömegből. A Galaxy S-termékek küllemben már nem hoznak olyasféle WÁÓ-faktort, mint a Galaxy Z-k; viszont egy eddig még padláson tartott színnel könnyedén változást hozhatnak.

Milyen színt hiányoltok a jelenlegi színportfólióból?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.