Dél-koreai szolgáltatói kampányplakátja buktatta volna le a Galaxy S23 termékcsaládot?!


Rengeteg információ szivárgott már ki a Galaxy S23 termékcsaládról, amelyekről tervbe van véve egy nagyobb lélegzetű írás, viszont mielőtt ezt megtenném, egy olyan plakátra hívnám fel a figyelmet, amely sokkal több izgalmat rejt magában, mint azt elsőre gondolnánk. Állítólag, a dél-koreai KT szolgáltató bakizhatott, ugyanis a következő generációs Galaxy S-termékeknek a beharangozó poszterje került fel az internetre.

FONTOS: kezeljük fenntartásokkal a fotót, ugyanis hiába jó minőségű, azért a Galaxy S23+ 5G (zöld színű modell a fotón) kamerája feletti grafika kicsit elvékonyodik, mint ha egy kezdő photoshop-os nem igazán állt volna a helyzet magaslatán!

Tételezzük fel, hogy van némi valóság alapja a látottaknak, ugyanis jelenleg, a köz rendelkezésére álló render fotókat megerősíti, még pedig a 2023-as esztendőben nem kameraszigettel szeretne a Samsung dolgozni, hanem a Galaxy S22 Ultra 5G-nél már alkalmazott kör alakú kamerakivágásokkal. Vélhetően ez a csel majd a súlynak a csökkenését fogja eredményezni, hiszen pl.: a Galaxy Z Fold4-nél részben ennek köszönhetően is 8 grammot nyertek.

Talán ennél izgalmasabb a fotó alatt látható és olvasható dél-koreai szöveg, mely szerint 2022. december 23-án megindulhat egy időszak a kampányában, ami 2023. január 5-ig tart. A SamMobile-lal osztjuk azt a nézetet, miszerint vélhetően ez egyfajta Unpacked Event Pre-Registred időszak lesz, amelyben már néhányszor volt részünk. Pl.: legutóbb 25 ezer forintos extra kupont kaptak, akik előregisztráltak a leleplezésre váró termékekre. Ha mindez így van, akkor január 5-én esedékes a leleplező eseménye, mely egyben elindíthatja a pre-orderjét.

Simán benn lehet a pakliban egy korai Unpacked Event, amivel azért meglepné a tech közönséget. A Galaxy S21-nél dolgoztak igencsak korai időponttal, január 14-én leplezték le, míg 29-én indították el a hivatalos életpályáját. Ez bőven egy 1 héttel lenne korábban. A Galaxy S22-nél maradt az év második hónapja.

A plakáton egy sokadik információ is helyet kapott, még pedig a Pre-Order Gift. Ergo, aki előrendel majd a következő generációs Galaxy S-termékek valamelyikére, az biztosan igényelhet mellé a Samsung Members-ben valamit. (Már ha nem a Samsung.com-ról vásárolja, ahol automatikusan dukál mellé.) Vélhetően a Galaxy Buds2 Pro kapja meg az ajándéktermék szerepét, de nincs kizárva egy újabb wireless fülesnek az érkezése, mégis van a Buds Live-éra is.

Mit gondoltok a fentebb írtakról? – szerintettek már karácsonykor azt akarják kommunikáltatni, hogy az ünnepek által összeszedett pénzünk hova kerüljön jövő év elején?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.