A Samsung hét legjobb dealje a Samsung márkaboltokban zajlik épp!


Mielőtt megkapnánk, hogy elfogultak vagyunk a Samsung.com webáruházával kapcsolatban, kitekintést végeznénk a többi csatornára. Jelenpillanatban a Samsung Experience Store-éra, amit nem szabad összekeverni előbbivel, ugyanis rendelkeznek „ők” is webshoppal, mely alatt a sestore.hu vagy a ses.hu-t értenénk. (Két üzemeltető végzi a Samsung márkaboltok fenntartását, ezért a dizájnban nagyjából egyező, de mégis különálló kampány és website.) Ott kicsit más promóció zajlik, hiszen, míg november 1-jével véget ért a hazai képviselet online boltjában a Samsung hét, addig náluk november közepéig tart, de ez nem feltétlenül baj, mert legalább aki eddig hezitált és lemaradt, annak van lehetősége a pótlásra másutt.

Kezdjünk mindent ott, hogy ha 350 ezer forint feletti vásárlást visztek véghez, akkor 10%-os kedvezményt kaptok a számla végösszegéből. Nem feltétlenül egyetlen termékkel kell megcsinálnod ezt a kvótát, viszont az alapkövetelmény, hogy egy számlán kell minimum ennyi értéknek lennie. Legrosszabb esetben ez 35 ezer forintot elengedését jelentené, de egy Galaxy Z Fold4 alapmodellnél azért a 77 999 Ft-ot megérzi az ember pénztálcája.

Ezzel párhuzamosan zajlik a diákkedvezmény, ami megint csak 10%-os kedvezményre jogosítana, azonban van egy olyan kósza tippünk, hogy a kettő nem összevonható, mert az már alapvetően 18-20% lenne. (Azért be lehet személyesen próbálkozni, hátha ennyire rugalmasak. Csak szóltam.)

Ami viszont „legjobbá” teszi a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy Z Flip4 esetében a Samsung hetet az a készülék beszámítási ráadás kedvezmény, ami éppen zajlik. Tehát, ha valamelyik 2022-es foldable termék vásárlása során ott hagyod a régi termékedet, akkor ráadás összeget kaptok. Nem is keveset, nettó legalább 100 ezer forintot. Mutatnám táblázatba foglalva, melyikre mennyit:

TermékRáadás kedvezmény
Galaxy Z Flip4 5G100 000 Ft
Galaxy Z Fold4 5G150 000 Ft
A promóció részleteit itt olvashatod el.
Táblázat: Galaxy Világa

Ezen felül, érdemes meggondolni, melyik Samsung márkabolt láncot választjátok. Ha a Strong & Unique Kft. által üzemeltetett ses.hu-n adnátok le a rendelésetek, és azt OTP bankkártyával egyenlítenétek ki, akkor 5%-os moneyback-ben részesültük. (A részletekről itt informálódhattok.) Nyilván, ezt utólag kapjátok vissza, de lehet számolni vele.

Éljetek minden felkínált lehetőséggel, hiszen így az alapmodel árát 525 ezer forint körüli összere tudjátok egy Galaxy Z Fold4 esetében lealkudtatni.

A fentebb említett készülék beszámításos promóció: 2022. november 13-ig tart. Nem csak a Samsung Experience Store-okban élhettek ezzel az ajánlatszösszenettel, hanem a szolgáltatóknál (Telekom, Vodafone, Yettel) és a nagyobb elektronikai üzeleteknál (Euronics, Media Markt, eMag, Alza) is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.