Samsung Members: helyzetjelentés, milyen kuponok és nyeremények futnak


Úgy gondoltam, hogy megosztom Veletek, milyen promóciók és nyereményjátékok futnak a Samsung Members applikációban. Aki nyomon követte az elmúlt években az oldal tartalmait, az tudhatja, hogy nemsokára várható a Samsung nagy karácsonyi nyereményjáték-sorozata (tavaly ilyesmiket lehetett megkaparintani), amellyel majd az adventi időszakban lehet számolni. Addig még van szűkösen háromnegyed hónap, viszont most is érdemes bejelentkezni az alkalmazásba, mert párhuzamosan több ajánlattal találkozhattok.

Mielőtt azonban mindezt megtennétek, érdemes ellenőrizni, hogy a legfrissebb verzió fut-e, valamint hogy be vagytok-e jelentkezve. Ha bármelyiknél lenne elmaradásotok, akkor mindenképpen pótoljátok, mert akár egy frissítés elmúlasztása is eredményezheti a kínált ajánlatoknak az elrejtését – révén, a mögötte lévő rendszer érzékeli, hogy most nem Te vagy a célközönségébe.

Kezdeném a kuponokkal:

  1. 20% kedvezmény! Jól hangzik? ajánlat: Tegnap már olvashattátok, hogy a Galaxy Buds2 Pro-ra még pár napig tudtok igényelni 20%-os kedvezményt, amit a Samsung.com webáruházban tudtok felhasználni. Ez azért vált aktuálissá, mert a jelenleg zajló Samsung futball fesztivál egyik ajánlata kiterjed rá, azaz alapból az ott kapott 20%-os árlecsapáson felül lehet érvényesítetni, melynek végeredménye egy cirka 36% körüli kedvezménymérték.
  2. Youtube Premium előfizetés: A Samsung bizonyos termékekre ad 2, illetve 4 hónapos Youtube Premium előfizetést. Ha a felhívó kreatívjára klikkeltek, akkor tudtok tájékozódni a részletekről. Azt viszont ne feledjétek, hogy csak olyan fiókhoz rendelhető hozzá, ami korábban nem rendelkezett ilyennel.
  3. Kövesd nyomon egészségi állapotodat!: A Geomedical Egészségügyi Központtal állapodott meg a Samsung hazai képviselete, melynek keretében egy alapcsomagot 38 ezer forint helyett 20 ezer forintért kaphattok meg.
  4. Frame & Bezel: azok a vásárlók, akik a 2022-es Frame TV-k egyike mellett teszik le a voksukat, mellé kérhetnek ingyen és bérmetve egy keretet, melynek igénylését szintén az applikáción belül lehet megejteni.

A címsorban említettem, hogy fut éppen egy nyereményjáték. Nem most indult, október 21. és november 8. között lehet rá jelentkezni, melyben 5db KitchenAird Artisan robotgépet, valamint 5db DéLonghi La Specialista Maestro prémium kávégépet sorsolnak ki. Természetesen egy nyertes csak egyet nyerhet, azt, amelyiket választotta. A szerencséseket másnap, november 9-én sorsolják ki, és értesítik ki a megadott e-mail címre.

Javaslom, éljetek a lehetőséggel, mert alapozásnak nem rossz a felhozatal.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.