Ha kiegészítőket vennél, használd ki a #BlackFriday fesztivált


#BlackFriday fesztivál cikksorozat: Okostelefonokra | Tabletekre és kiegészítőkre

A Samsung Magyarország webáruházában hét elején elstartolt a #BlackFriday fesztivál. Kicsit elébe mentek a Fekete Péntek őrületnek, amelyet rengeteg helyen tegnap tartottak, viszont azt már olvashatáttok, hogy nem mindenhol kínálták a legjobb árakat, holott a reklámban pontosan erre figyelmeztettek. Az okostelefonokhoz kapcsolódó bejegyzés már az éjszaka leple alatt kikerült, viszont ennél terjedelmesebb a hazai képviselet promóciója. Most a tabletekre, az okosórákra és a kiegészítőkre fókuszálunk, csakhogy tényleg ráreflektáljunk, miként érdemes vásárolni a jelenlegi felállásban.

Kezdjünk mindent ott, hogy a tableteknél és az okosóráknál is van lehetőség a készülék beszámításra. Bizonyos modelleknél azonban ráadás kedvezményt kaptok. Ezt az új generációs Galaxy Tab S8-nál és a Galaxy Watch5 termékcsaládnál használhatjátok ki. Szokásunkhoz híven mutatnánk táblázatba foglalva, melyiknél mekkora ennek mértéke:

TermékModellkódTrade-in kedvezmény
Galaxy Tab S8 UltraSM-X900 | SM-X906B90 000 Ft
Galaxy Tab S8+SM-X800 | SM-X806B70 000 Ft
Galaxy Tab S8SM-X700 | SM-X706B50 000 Ft
Galaxy Watch5 ProSM-R920 | SM-R925F35 000 Ft
Galaxy Watch5 44mm
Galaxy Watch5 40mm
SM-R910 | SM-R915F
SM-R900 | SM-R905F
25 000 Ft
A promóció egyik kreatív fotója.
Forrás: Samsung Magyarország

Érdemes elgondolkodni, hogy milyen kiegészítők hiányoznak az otthoni vagy a munkahelyi ökoszisztémából. Gondolok mondjuk: egy autós töltőre, egy töltőpadra, egy selfie állványra és a többire. Minderre azért hívom fel a figyelmetek, mert fut egy olyan promóció, amely halmozva a kiegészítőket, egyre nagyobb kedvezményt ad.

Amennyiben a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt a Samsung Webáruházban elérhető Samsung okostelefon és táblagép tartozékok, okosórák és vezeték nélküli füllhallgatók közül egyidejűleg vásárol két terméket úgy, 20% (húsz százalék) mértékű Árkedvezményre válhat jogosulttá, továbbá ha egyidejűleg vásárol három terméket, úgy 30% (harminc százalék) mértékű Árkedvezményre válhat jogosulttá a készlet erejéig vagy visszavonásig.

olvasható a szabályzat 12. kedvezmény részében.

Ha nincs szükséges harmadik kiegészítőre, akkor is érdemes elgondolkodni a „legolcsóbb” megvásárlásán és továbbértékesítésén, mert 30%-kal kerülhetnek olcsóbb a termékek. Ez pedig egy 100 ezer forint feletti okosóránál már érezhető különbség. Mellesleg, arról se szabad elfeledkezni, hogy a Galaxy Watch5-öknél még kaptok legalább 25 ezer forintot készülék beszámítás után. Mindenképpen érdemes a kettőt kombinálni.

A promóció 2022. november 24-ig tart, azaz jövő csütörtökig. Vélhetően a hazai képviselet készül valamilyen Black Friday ajánlattal a hónap utolsó péntekén, de hogy ez előnyősebb lesz-e, azt csak akkor fog kiderülni. Minden esetre most se jártok rosszul.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.