A Galaxy A54 se marad renderfotók nélkül


Bátran kijelenthetjük, hogy a Samsung a 2022-es évre egyértelműsítette, melyek a középkategóriás készülékei a Galaxy A-szériában. A Galaxy A7x-ek kihaltak, a Galaxy A73 5G már el se érte Európát, csak egy eléggé limitált közegbe érvényesülhetett; a Galaxy A4x-ek pedig a Galaxy A41-ekkel búcsúztak az élők sorából. Jelenleg a Galaxy A5x-ek és a Galaxy A3x-ek testesítik meg azt a minőséget, amelyet ide lehet sorolni, a dél-koreai gyártó pedig gőz erővel készül a jövő esztendőre, hiszen az a töretlen siker, amit anno a Galaxy A50 elkezdett, idén se szakadt meg a Galaxy A52-kkel. Holott, nem egy terméket, hanem kisebb csúszással, de hármat kaptunk.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Galaxy S23-nál a kameraszigetet újragondolták. A Galaxy S22 Ultra 5G-nél debütált elképzelés fogja jellemezni a jövő esztendőt, azaz önálló kamera-kitüremkedésekkel operálnak szinte mindegyik modellnél. A Galaxy A54 5G se lesz ez alól kivétel. A trenddel mozog a középkategória legnépszerűbbnek beállított terméke, melyet a netre került CAD adatokból a 91 Mobiles oldala OnLeaks kíséretével render formában prezentált a közönségnek.

A Galaxy A54 5G render fotója.
Forrás: OnLeaks x 91Mobiles

Az okostelefon dizájnja meglehetősen ismerősnek tűnhet. Az előlap meglepetéssel egyáltalán nem büszkélkedik, hiszen a jól bevált középre igazított Infinity-O formaterv jellemezi. Ami szívfájdalom lehet egyeseknek, az a vastag(abb) káva, amit csak nem szeretnének elhagyni. Szimmetriáról szó sincs, legalábbis a felső és az alsó rész eltér egymástól – utóbbi jelentősen nagyobb, ahogy az az előző modelleknél megszokhattuk.

A hátoldalra pillantva a letisztultság köszön vissza. A három kameraérzékelő külön-külön emelkedik ki, nincs összefogó kamerasziget, amit talán nem bánunk annyira. A LED vakut a széles és az ultraszéles szenzor közé helyezték, nagyjából azoktól azonos távolságra. Ha Galaxy A53 5G-t vesszük alapul, akkor a makro kamera helyére, ugyanis a jelek szerint, száműzik a szenzorok közül, amit nem csodálunk, hiszen elenyésző felhasználó használta.

Jobb oldalon kap helyet a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó. Alul a Type-C bemenet, a mikrofon és a hangszóró, míg felül a SIM-tálca és egy másik mikrofon.

OnLeaks szerint a Galaxy A54 5G 6.4 inches kijelzővel rendelkezhet, amely FHD+ felbontásban szállítja a 120Hz-es maximális képfrissítést. A hátoldalon három kamera gondoskodik a képek minőségi elkészültéről. A jelenlegi paraméterek szerint: 158,3 x 76,7 x 8,2 mm-es lehet, azaz picit vékonyabb, kicsit szélesebb, ám egyben rövidebb is. Mindenesetre, sokaknak tetszeni fog, hiszen a Samsung az elmúlt 3 évben nem hibázott a termékcsaládjánál.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.