Befutottak a Galaxy A34 5G renderfotói


A 2022-es év két slágerterméke a Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G lett a középkategóriában. Nyilván, a Galaxy fanok körében nem volt nehéz a választás, hiszen a Samsung eléggé megnyirbálta a portfólióját, köszönhetően annak, hogy a chipset hiányt valamelyest orvosolni tudja. (A Galaxy A4x-et nem újították meg, a Galaxy A7x-et pedig kivezették jó néhány régióból, köztük Európából is.) A Galaxy A54-ről már mutattunk frissen készült képeket, ám a Galaxy A34-ről még nem, holott lehetett sejteni, hogy dizájnban nagyjából hasonló formavilággal rendelkezik majd, mint a nagytestvére. Azóta OnLeaks pótolta a hiányosságot, ugyanis a Giznext társaságában elkészítették a jövő évi midrage phone várható formavilágát, amelyet a kikerült CAD file-okra alapoztak.

Mint azt sejteni lehetett, a Galaxy S23 Ultra 5G-nél feltűnt kameradizájn hatja majd át a 2023-as év középkategóriás modelljeit. Azaz, eltűntetik a kameraszigetet, melyet „lencsekiemelkedések” váltanak. Ezzel spórolva némiképp az anyaghasználaton, valamint könnyítve a készülék súlyán néhány grammnyit.

Forrás: OnLeaks

Hátoldalára pillantva, tényleg nehéz lesz megkülönböztetni testvérétől, mert majdnem ugyanúgy festenek. A Samsung valójában nem is a Galaxy S23 Ultra-t idézte meg, hanem az egykori elődjét, a Galaxy A32 LTE-t, melyhez képest annyi különbség várható, hogy kikerül a kamerarepertoárból a makro vagy a mélység érzékelő.

Ha a fizikai paramétereire vettek egy pillantást, akkor felfedezhetitek, hogy picit kövéredik ez a termék is:

TermékFizikai méretei
Galaxy A32 LTE158.9 x 73.6 x 8.4 mm
Galaxy A32 5G164.2 x 76.1 x 9.1 mm
Galaxy A33 5G159.7 x 74.0 x 8.1 mm
Galaxy A34 5G161.3 x 77.7 x 8.2 mm
Összefoglaló táblázat.

Szinte minden paramétere növekedésen esett át. Már most leszögezhető, hogy szélesebb készüléket kell majd azoknak a kezükbe tartania, akik mellette teszik le a voksukat. Cserébe viszont flat kijelző köszön vissza, amit mostanság jobban favorizál a közönség. 6.5 inchre növekedik 6.4-ről a megjelenítő, ám az Inifinty U formatervet nem váltják le O-ra, azaz marad a csepp jellegű becsúszás a szelfikameránál.

Sokaknak tetszhet, hogy ez az a 2023-as termék lesz, amely fel lesz vértezve 3.5-es Jack csatlakozással. Tehát, nem csak Type-C csatlakozón keresztül lehet zenét hallgatni, hanem a régi módi formában is.

A SamMobile információ szerint, volt egy olyan belsős szellőztetés, miszerint a 2023-as modellek többségéből kikerülnek a mélység érzékelők. Ha ezt vesszük alapul, akkor várhatóan a makrokamera megtartásra kerül, már ha nem akarják egy olcsóbb telével megspékelni a középvonalat, mégis csak azzal tudnák könnyedén helyettesíteni a mélységszenzort jobb minőségben. Ez persze csak a mi spekulációnk, de látva, hogy mennyit fejlődött ez a vonal, nem tartanánk meredek elképzelésnek.

A termék várhatóan tavasz tájt debütálhat, de biztosra vesszük, nem most foglalkoztunk vele utoljára a megjelenéséig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.