Megjárták az akkumulátor tesztjüket a Galaxy S23 készülékek


Nem olyan mennyiségben érkeznek a Galaxy S23 termékcsaládhoz a pletykák, mint, amelyre a Galaxy felhasználók vágyának, de ezzel nincs baj. Azt már nagyjából lehet sejteni, hogy a korábban netre került teaser plakát valamilyen szinten torz információt rejt magában, mert ha tippelnünk kellene, akkor szinte biztosan azt mondanánk, hogy a Samsung ismételten egy februári Unpacked eseménnyel leplezi le az újdonsült évindító flagship készülékeit. Azért nincs ok a panaszra, mert most az FCC berögzítése gondoskodott az információ csepegtetésről.

A Galaxy S23 5G és a Galaxy S23+ 5G termékek átment az FCC-n. Az internetre került dokumentációk néhány korábbi pletykát megerősítenek, amelyek a készülékek akkumulátorkapacitásához köthetők. Az alapmodellnél, azaz a Galaxy S23-nál az ‘EB-BS912ABY’ típusszámon lesz számon tartva az energiatároló. Névleges kapacitása 3.785mAh, ami átlagosan 3.900mAh-nak feleltethető meg.

A Galaxy S23+ 5G belsejében lévő telepnél az ‘EB-BS916ABY’ típusszám köszön vissza. Sok meglepetés nincs, hiszen az SM-S916 SKU kódon lesz nyilvántartva a termék. Egyes korábbi jelentések szerint, az ATL-nek kell majd gyártania, de ez számunkra nem éppen mérvadó információ; viszont a névleges kapacitása már annál inkább, hiszen 4.565mAh-át figyelhetünk meg a dokumentációba, ami felkerekítve nagyjából 4.700mAh-t takar. Ergo, mind a két modellnél +200mAh figyelhető meg a Galaxy S22-es testvérekhez viszonyítva, míg -100mAh a Galaxy S21-ekhez képest.

Töltés szempontjából vélhetően a gyártó nem változtat a korábbi felálláson, azaz a legkisebb modellnél csak 25W-os gyorstöltés lesz az elérhető; míg a plusznál és az Ultra-nál a 45W-os támogatás is a palettára felkerül, ahogy az megvan az idei flagshipjeinél.

További hardver specifikáció nem lepleződik le a dokumentációból, de a Geekbench oldalán feltűnt tesztek megerősítették azt, amit már korábban a Qualcomm egyik embere híresztelt, miszerint 100%-ban ők gyárták az új Galaxy flagship modellekbe a processzorokat, ugyanis az európai régióban honos ‘B’ végződésű Geekbench adatlapoknál is ugyanaz a fedőnevű lapka szerepel, ami nem más, mint a Snapdragon 8 Gen 2 a sorban.

Az akkumulátor térfogatok növekedéséből fakadóan vélhetően picit ducibbak lesznek a termékek, de nem annyival, hogy az zavaró legyen. Ti mit gondoltok: Indokolt húzást léptek meg?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.