Már csak pár napig rendelhettek a Samsung.com webáruházról


Számos webáruház hívja fel a vásárlók és az érdeklődők figyelmét arra, hogy ha karácsonyfa alá szeretnénk tenni a kiszemelt terméket, akkor bizony érdemes lesz odafigyelni a rendelés mihamarabbi leadására, más különben kicsúsztok a biztos kiszállításból. A Samsung.com webáruháznál sincs ez másképpen, ugyanis már a hónap elején megkezdték a tájékoztatást. Mindezt a termékek kosárba helyezésénél olvasható, mutatnánk is a példát:

A Galaxy Z Fold4 5G-nél lévő felhívás.
Forrás: Samsung Magyarország

A Galaxy Világa által megtudott információk alapján két dátummal kell számolnia az ottani érdeklődő közönségnek:

  • a 2022. december 16-a után: leadott háztartási és nagyobb elektronikai termékek kiszállítása majd csak 2023 januárjában történik meg;
  • a 2022. december 19-e után: leadott okostelefonon, tablet és hozzájuk tartozó kiegészítők kiszállítása majd csak 2023 januárjában történik meg.

Felhívnám a figyelmetek arra, hogy most nem feltétlenül a karácsonyfa alá helyezést kell szem előtt tartani, ugyanis a két ünnep között a fentiek alapján szünetelni fog a kiszállítás. Egyébként, akik nyomon követik a webáruház promócióit, azoknak feltűnhet, hogy december 16-ával kifut minden jelenlegi promóció. Egyelőre arról nincs információnk, hogy a két ünnep alatt terveznek-e valamiféle „hagyd nálunk a karácsonykor megszerzett pénzed” alapú árnyírbálást, de talán ami biztosabb, az az, hogy 2023 január első teljes hetéig várható egyfajta leállás.

A raktárkészlet ürítés már javában zajlik.
Találat: Galaxy Világa

Akik nem jártasak a kereskedelembe, azoknak jelezném, hogy ez teljesen normális. Ilyenkor mindig éves leltárt tartanak a nagyobb kereskedések; és azon van a hangsúly, hogy mondhatni nullára kipucolják az december utolsó hetére a készleteiket. A Samsung webáruház ebben jelenleg jó úton van, ugyanis, aki mondjuk Galaxy S22+ 5G-ből az alap, 128GB-os változatot szeretné megvásárolni, nem fogja tudni jelenleg, ugyanis készlethiányos minden színben. Ám más terméknél is várakozniuk kell az érdeklődőknek, mint pl.: a Samsung Ark monitornál vagy egyes Odyssey-szériánál.

A Galaxy Világa úgy tudja, hogy a két ünnep között az ügyfélszolgálat ugyanúgy működni fog. A chaten lévő ügyfélszolgálatosoktól pedig – ha rendelkeznek – fogtok még tudni kikérni kedvezményes kódot, ami 15%-ot ad a végárból. Hogy ez a „rejtett promóció” jövő évben folytatódik, arról nem kaptunk érdemi információt, viszont, aki kedvezmény kódot szeretne, az jelezze kommentbe, mert a stábnak van 5-10 db elfekvőben, ami 2022. december 31-ig érvényes.

Mindenkinek jó, és egyben tudatos vásárlást kívánunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.